Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

BRAK NA PRVU Ostavljene su zbog drugih, a sada i one našle pravu ljubav

Autor A.S.
Autor A.S.

Nije bilo teško

Izvor: Instagram

Iako u showu 'Brak na prvu' nisu imale sreću s pronalaskom partnera za život, ljubav su pronašle izvan njega i to na sasvim drugom mjestu. Lidija Stević, Nadia Amić te Nikolina Tutić posljednjim objavama na Instagram profilima pokazale su kako ne trebaju muškarce da se osjećaju voljeno. Naime, svaka od ovih djevojaka odlučila je posvetiti se prijateljstvu i potvrditi ono što mnoge žene od pamtivijeka govore - žena ženi može biti srodna duša.


Tako su Nadia i Lidija već u samom showu 'kliknule' i postale nerazdvojne. No, njihovo druženje nije prestalo ni nakon prestanka showa. Djevojke se tako često druže, a kada nisu zajedno šalju ljubav jedna drugoj i virtualno. Prijateljice ne propuštaju nijednu priliku da se međusobno hvale u komentarima fotografija na društvenim mrežama, a komplimente njihovom prijateljstvu daju i mnogi obožavatelji. 'Prijateljstvo se ne odnosi na to koga poznaješ najduže. Prijatelj je onaj koji ušao u tvoj život,rekao: Tu sam za tebe. I to i dokazao', poručila je ispod jedne zajedničke fotografije Lidija.


Njihova dobra prijateljica je Nikolina koja je, osim u njima, utjehu pronašla i u drugoj grupi važnih žena koje je najbolje poznaju - a to su njezine sestre. 'Što ti je život? Par koraka naprijed. Par unazad. Čudo razmišljanja, prevrtanja događaja i prozor pun uspomena. Šaka smijeha i suza. I sve to nekako preboliš i zakopaš duboko u sebi. Čekanje na nešto novo i odlazak u sasvim neki drugi, nepoznati svijet. Snađe se čovjek nekako i navikne na sve. Prolazi i ne okreće se, nemojte ni vi', poručila je svojim sestrama Nikolina.


Podsjetimo, Lidija je u showu bila 'vjenčana' s Alenom Topićem s kojim su stvari vrlo brzo krenule nizbrdo. Nakon velikih svađa i nepomirljivih karaktera njihovom odnosu nije bilo spasa. S druge strane, Nadia i Luka Budak imali su otpočetka vrlo prisan odnos i bili su jedan od obećavajućih parova, no vrlo brzo došlo je do razilaženja, a na kraju, isto kao i Lidija i Alen, više nisu ni živjeli zajedno. Luka je nakon završetka showa sve ostavio 'paf' kada je priznao da se ljubav rodila između njega i stručnjakinje Ingrid Divković.

Povezane vijesti

Na kraju, može se reći, kako je najveću zavrzlamu proživjela upravo Nikolina. Iako isprva nije gajila simpatije prema Adamu Kromeru, trudila se raditi na tome, a činilo se kako je nešto prema njemu i osjećala. Međutim, kao 'grom iz vedra neba' stiglo je šokantno priznanje da su Adam i druga natjecateljica Gordana Marelli u ljubavnoj vezi, a još veći šok bilo je kada se saznalo da očekuju i dijete.

loader