Splitska diva, 59-godišnja pjevačica Zorica Kondža otkrila je u razgovoru za In Magazin da je posljednja dva mjeseca karantene provela uz obitelj, a ne žuri joj se previše vratiti u studio i stvarati nove pjesme jer se sprema za veliku feštu koja će se dogoditi ovog ljeta. Naime, njezin najstariji sin Toni ženi se u kolovozu.


'Čula sam iz da bi svadbe i klubovi zatvorenog tipa trebali doći zadnji na red kad je riječ o popuštanju mjera. Budući da smo velike obitelji s jedne i s druge strane, morat ćemo smanjiti broj uzvanika. Nitko od nas ne bio volio da se vjenčanje odgađa. Ja ću osobno testirati sve uzvanike', nasmijala se Zorica koja priznaje kako joj odgovara miran obiteljski život.

BLIŽI SE TRENUTAK Zorica Kondža ženi sina
Story 

'Mi u Dalmaciji volimo igrati briškulu i trešetu. No moram biti iskrena da u izolaciji uopće nisam bila lišena mojih prijatelja, kumova. Malo smo mi išli kod njih, oni su oni dolazili kod nas. Mi smo svi odgovorne osobe i hvala Bogu nije nam se ništa dogodilo', rekla je kroz smijeh, a kad je riječ o snimanjima pjesama u studiju, našalila se kako se na ulazak tamo čeka kao i na odlazak u frizerski salon, pa da će to biti na čekanju.

.