Mnogi bračni parovi nisu navikli biti zajedno u istoj prostoriji gotovo 24 sata dnevno, i tako skoro dva mjeseca. Neke strane supružnika koje prije nisu izlazile na vidjelo pod pritiskom iskaču van kao pečeni tost, pa je lakše dolazilo do svađa, a time i do razvoda. Čini se kako se s istim problemom suočila i glumica Reese Witherspoon. Magazin In Touch piše kako je 44-godišnja Reese na rubu razvoda zbog pritiska izolacije tijekom koje je 'proživjela pakao' sa suprugom Jimom Tothom.

Odlučila se razvesti nakon karantene 'iz pakla'?
Story 

Osoba bliska Reese i Jimu, koja je željela ostati anonimna, rekla je da su njih dvoje od početka veze imali neriješene probleme. 'No sve što je bilo ispod tepiha sad je izašlo van dok su duge periode u karanteni radili od doma. Izgleda mi kao da idu prema razvodu. Čak se ta netrpeljivost između njih sada pretvorila u natjecanje tko će biti najbolji u poslu kojim se bavi', rekao je.

Njegove tvrdnje potkrjepljuje činjenica kako 'Plavuša s Harvarda' na Instagramu nije čestitala suprugu posljednju godišnjicu braka, kao što je to redovito činila prijašnjih godina. A i to što su prošli mjesec prodali kuću u kojoj su živjeli navodno je znak njihovih bračnih problema.

Odlučila se razvesti nakon karantene 'iz pakla'?
Story 

Čini se kako je jedan od najvećih problema taj što Jim ne može podnijeti da je Reese poslovno uspješnija od njega. 'Nakon što se pokretanje internet 'streaming' usluge Quibi s Jimom kako izvršni direktorom za sadržaj pretvorio u blagi fijasko, to je dovelo do trenja između njih. Jim teško podnosi što Reese sve što dotakne, pretvori u zlato, za razliku od njega. Nitko zato ne zna hoće li njihov brak preživjeti', otkrio je izvor.

Podsjetimo, Reese iz prvog braka s glumcem Ryanom Phillipeom ima 20-godišnju kći Avu i 16-godišnjeg sina Deacona, a u sedam godina dugom braku s Jimom Tothom dobila je treće dijete, semogodišnjeg sina Tennesseja.