Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Vesna Dragojević za Story.hr o unuku: 'Nitko nas neće pozivati u goste'

Razgovarali smo sa suprugom pokojnog glazbenika, koja je jučer dobila sedmo unuče

Izvor: instagrm

Obitelj pokojnog legendarnog domaćeg glazbenika Olivera Dragojevića dobila je još jednog člana. Naime, jedan od blizanaca Olivera i njegove supruge Vesne, 41-godišnji Davor i njegova 29-godišnja supruga, dobili su sinčića Luku. O prinovi, čije nam je ime prethodno ekskluzivno otkrila, razgovarali smo s Vesnom, koja nam je rekla zašto i nije bila preuzbuđena, ali i zašto ju njihova mnogobrojna, ali sretna obitelj - podsjeća na bajku.

'Rekla sam im - pomalo... Meni je to sedmo unuče. Ne uzbuđujem se previše. Karmen se porodila na carski rez, sve je OK prošlo, to je najbitnije', kroz smijeh nam je rekla ova 66-godišnjakinja, koja je jučer dobila sedmo unuče. Naime, Davor i Karmen su u rujnu 2018. godine, mjesec dana nakon smrti legendarnog glazbenika, dobili sinčića Marka, nazvanog po Oliverom ocu.

Najstariji sin Olivera i Vesne, 44-godišnji Dino i supruga Nevena roditelji su 13-godišnjeg Duje te 11-godišnjih blizanaca Lucije i Tonija, dok Davorov blizanac Damir i supruga Vanda imaju petogodišnju Margitu i tri godine mlađeg Vinka. Ipak, najmlađeg će člana obitelji Vesna vidjeti tek za nekoliko dana. 'U četvrtak idem do Vele Luke, tamo ostajem do nedjelje. Ako dođu kući prije vidjet ću ih, ako ne, onda poslije', otkriva. Njezin sin, zbog vladajuće pandemije koronavirusa i mjera opreza nije mogao biti sa suprugom na porođaju. No, Vesna, po struci medicinska sestra, otkrila nam je kako ona i inače - nije za to.


'Prošla sam sve odjele, bila sam i na patologiji. Ali jedini odjel gdje mi je bilo slabo je - rađaona. Zato sam rekla sinovima: 'Nemojte gledati ako ne morate', smije se Vesna, čija ju obitelj, sad kada je dobila još jednog člana, podsjeća na - bajku. 'Mi smo vam kao 'Snjeguljica i sedam patuljaka. Ima nas, 14 Dragojevića i sedmero djece. Nitko nas neće pozivati u goste', zaključuje simpatična Vesna.

 Inače, u nedvnom intervjuu za Story.hr, Vesna je otkrila zašto se unučić - neće zvati po slavnom djedu. 'Ma kakvi! To nikome nije palo na pamet! Oliver je sinovima rekao: 'Nazovite djecu kako hoćete, ali neka vam nije palo na pamet da neko od njih bude Oliver, pa da ga zezaju u školi da se zove Oliver Dragojević', rekla nam je tada Vesna koja nam je i ekskluzivno otkrila kako će se prinova zvati - Luka.

Najčitanije

Najnovije

loader