Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ŽIVOT NA VAGI Nakon što je prošao trnovit put ka cilju, pronašao onu pravu

Autor N.R.
Autor N.R.

O jednoj velikoj ljubavi

Izvor: Instagram

Marko Kregar jedan je od bivših kandidata treće sezone omiljenog showa 'Život na vagi' koji je i poslije natjecanja nastavio prema svome cilju. Detalje o svojoj transformaciji objavljivao je na društvenim mrežama, a sada je iskoristio trenutak da se osvrne i na svoj ljubavni život, o kojem ne govori često. Sudeći prema fotografiji, pronašao je onu pravu. Riječ je o njegovoj djevojci, 21-godišnjoj Matei, s kojom je od veljače prošle godine. 

marko kregar Izvor: Instagram

'Kada jednom pronađeš pravu osobu, postane ti jasno zašto je vrijedilo čekati', napisao je Marko uz njihovu fotografiju, na kojoj je ponosno pokazao svoju djevojku. Inače, par se upoznao početkom prošle godine, kada su se sasvim slučajno upoznali. 'Ušla je u moj život sasvim slučajno i ostala u njemu kao osoba bez koje je moj dan nezamisliv', napisao je Marko prošle godine. 

Povezane vijesti

Izgleda da mu je Matea više od godine dana najveća podrška, kako tijekom dobrih tako i loših dana. Podsjetimo, Marko je u emisiju ušao sa 170 kilograma, a show je napustio sa 60 kilograma manje. Iako nije pobijedio i osvojio nagradu, nije izgubio motivaciju te sada ponosno ističe kako i dalje skida kilograme. 

loader