Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Tia Mamić progovorila o biološkom ocu: 'Ne podržavam drogu'

Autor A.S.
Autor A.S.

Ništa ne sakriva

Izvor: Robert Gašpert

Tia Mamić je u rijetkom intervjuu koji je dala ekipi IN Magazina progovorila o svom teškom djetinjstvu, odnosu s očuhom Ljubom Jurčićem i braku s Marijem Mamićem. Fatalna crnka je u braku sa sinom Zdravka Mamića od 2017. godine i ne krije da je presretna. Svog muža je nahvalila zbog odnosa sa svojim sinovima, ali i njezinim sinom Dominikom, kojeg je rodila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom. Kaže da su njezin sin i sinovi njezinog supruga, koje je dobio u braku s Monikom Kravić, braća i da Mario ne pravi razliku između njih. Tia se osvrnula i na svoje teško djetinjstvo. 

Naglasila je kako joj je podrška supruga jako važna. 'To je najvažnije, bez toga nema zajedništva. Mario i ja funkcioniramo od samih početaka u svemu zajedno i o svemu pričamo. Mario je meni zaista najbolji prijatelj i s njim pričam i o temama koje su ženske teme, i koje nisu, pričamo o poslu, o djeci o ljubavi, o svemu', poručila je Tia i dodala kako između djece iz prvog i drugog braka ne radi razliku. 'Pa nema neke razlike, mi ne radimo razliku, ja ju ne radim. Jako volim djecu i naša djeca su braća, samim time se apsolutno daješ u tu ulogu koliko se daješ i za svoje vlastito dijete, nema nikakve razlike. Ja Marijevu djecu obožavam, oni su divni i mi zaista živimo kao jedna lijepa obitelj', poručila je u emisiji.

Dodala je kako ju je Mario osvojio upravo time što je odlučio biti oprezan s djecom i paziti s kime će biti blizak. 'Mario je samim time mene i osvojio. On Dominika obožava, on je Dominiku uzor, divan je prema njemu, ne radi nikakvu razliku, apsolutno sudjeluje u svim aktivnostima, sa svom dječicom, vozi ih na sve aktivnosti, nogomet, matematika, škola. Sudjeluje u svemu, ne znam, ne mogu Marija dovoljno nahvalit kao tatu', ponosna je Tia, a ujedno i dodaje kako je u cijeloj priči i svekar te da su jedna velika vesela obitelj.

Povezane vijesti

Progovorila je i o djetinjstvu kada ju je njezin očuh posvojio. 'Moja majka je umrla kada sam imala 12 godina, tako da je mene mama isto odgajala i ja sam poprilično toga preuzela od svoje majke koja je bila izrazito uspješna poslovna žena i koja je u pravom smislu tada bila samohrana mjaka. Znači, kad kažem samohrana majka nije imala potporu mog biološkog oca, nikakvu i zaista je dala sve u odgoj mene, svoj posao. I nisam imala prazininu. i tu je došao i Ljubo koji je bio uz mene od kada sam imala godinu dana i mi smo se poprilično brzo povezali', kaže Tia i dodaje kako s biološkim ocem nema kontakt. 'Nisam imala nikakva odnos sa biološkim ocem, ne zato što ja to nisam htjela već je on izabrao neki drugi put, ja nisam htjela biti dio tog puta, ne podržavam alkohol, ne podržavam drogu, nikad u životu se nisam napila, jednostavno nisam pobornik toga… Ljubo je preuzeo ulogu koja u našem društvu nije baš, ajmo to tako nazvati normalna. I ja sam mu jako zahvalna na tome, tu su naravno bili I moji baka i djed koji su nažalost isto umrli kada sam bila u pubertetu. Tako da smo ostali nas dvoje', ispričala je Tia.

Najčitanije

Najnovije

loader