Zvijezda reality showa 'Teen Mom' Maci Bookout posljednjom je izjavom izazvala burne reakcije pratitelja showa i njezinog Instagrama. Nakon što je otkrila da je svog 11-godišnjeg sina Bentleyja stavila na striktnu dijetu, mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje. Kako je ona otkrila, riječ je o potrebnom koraku koji će ga dovesti do željenog cilja u njegovoj hrvačkoj karijeri, koja je tek započela. S obzirom na to da je dobila velik broj poruka i komentara povodom toga, odlučila se obratiti javnosti i objasniti o čemu se ovdje točno radi.

Scena zbog koje je mnogi sada osuđuju je ona u kojoj je Bentley traži pečenu piletinu za večeru. 'Izgubio je pamet', bio je njezin komentar na djetetovu molbu. Inače, dječak teži oko 35 kilograma. Uz veliku količinu vode i treninge, dječak nastoji postići spomenuti željeni cilj. Prema njihovim riječima iz posljednje epizode, Bentley nastoji dnevno jesti 1 000 kalorija.

Uz zabrinutu javnost, ni njegovom ocu Ryanu Edwardsu nije svejedno. Uz to što se brine da će dijete razviti poremećaj u prehrani, smatra da neće moći izrasti kako treba. 'Inače se uvijek slažem s tvojim mišljenjem, ali u ovome nismo na istoj stranici. Imam sina iste dobi kao Bentley i ne mogu zamisliti da mu moram reći da mora smršaviti. On raste. Dječak i njegovo tijelo trebaju te kalorije i hranjive stvari. Dopusti mu da bude dijete i daj mu da pije prokleto čokoladno mlijeko', razljutila se jedna pratiteljica dok je druga dodala da je brine da će Bentley razviti poremećaj prehrane. 'Sramota. Pa on ima samo 11 godina', istaknula je. 

Kako bi se obranila od svih komentara, Maci je otkrila da je sve to bila njegova želja. Kako ističe, ne smatra se stručnjakom ali misli da ima dovoljno znanja o održavanju težine, s obzirom na to da je cijeli život okružena sportom. 

Anketa

Mislite li da je Maci pretjerala?