Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Voditelj otkrio kako živi sa šišmišima: 'Slatki su'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Uživa u društvu

Izvor: Instagram

Britanski komičar, pisac i voditelj, 64-godišnji Paul O'Grady, suočava se s poprilično nesvakidašnjim problemom. Njegov dom, naime, opsjedaju - šišmiši. Točnije, pod njegovim krovom obitava cijela jedna kolonija, a nerijetko mu ulete i u sobe, priznao je u 'Let's Gab' online intervjuu, u kojem je opisao svoj suživot s ovim neobičnim kućnim ljubimcima.

'To je poput obitelji Addams u sumrak. Svi izađu van, baš svi. Ja samo svojim i vičem: 'Letite! Letite! Letite!'', rekao je voditelj koji je u svom domu često nailazio i na štakore, pa mu, tvrdi, šišmiši ne smetaju te ih pušta blizu sebi. 

Ne ometamo jedni drugi previše. Jednom tjedno odem i pokupim stanarinu

  'Jedino što mi smeta je što smrde. Taj smrad... Oni mi ne smetaju. Ne ometamo jedni drugi previše. Jednom tjedno odem i pokupim stanarinu', našalio se, pa opisao kako izgleda njegov suživot sa šišmišima.

'Slatki su. Kada sam pisao knjigu, noću bih stavio otvoren prozor i nekoliko njih bi uletjelo i sletjelo na zastor. Skinuo bih ih i stavio na svoju majicu', rekao je Paul kojeg možda šišmiši i ne uzrujavaju previše jer je svojedobno otkrio i kako u njegovoj kući stanuje - duh.

Naime, tvrdi kako on i suprug zidove dijele s duhom koji po kući ostavlja tragove svog parfema. 'Jednostavno mogu namirisati duha. Išao sam na večeru i jedna od osoba s kojom sam bio mi je rekla: 'Moja prijateljica je unuka od gospođe koja je nekada živjela u tvojoj kući. Osjećaš li parfem?''. Rekao sam da osjećam, da je riječ o parfemu 'Joy' Jeana Patoa i da je 'težak', ali ne, nije strašan', zaključuje voditelj.

Tagovi

loader