Da su nam prije par mjeseci rekli da će nam vrlo jednostavne stvari poput odlaska frizeru nedostajati, mnogi bi se čudili. No, nastupila su takva vremena kada smo počeli cijeniti 'male' stvari, a pogotovo one koje podrazi,okevaju ljudski kontakt. Svjesna je toga i Danijela Dvornik koja se, kao i mnogi, razveselila odlasku u salon. Influencerica i supruga, pokojnog pjevača Dine Dvornika, pohvalila se novim imidžem. Naime, odlučila je svoju kosu bojati u prirodnije nijanse koje će pristajati njezinoj dobi.

'Eto, makeover je gotov, a ja sam prezadovoljna jer će od sada održavanje kose u prirodnu boju biti puno lakše. Ovu boju osjećam kao svoju', poručila je Danijela. Njezina kći Ella Dvornik Pearce prva je zamijetila kako joj promjena odlično stoji. 'Skroz drugačije izgledaš', komentirala je oduševljeno Ella.

Inače, blogerica je posljednjih dana 'guštala' na otoku Braču, gdje je vrijeme kratila uređivanjem vrta i dotjerivanjem detalja u kući koju je prošle godine gotovo potpuno renovirala. U posljednjem razgovoru za Story.hr 53-godišnja Danijela je priznala kako uživa u šetnjama pustim ulicama na kojima nema uobičajenih turista, dok su joj večeri rezervirane za hranu, vino, dobro društvo.