Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasila se Kate Middleton: 'Imali smo padova, teško je objasniti'

Otkrila u razgovoru za britanske medije

 Kate Middleton i Meghan Markle imale su nesuglasice.jpg Izvor: Profimedia

Da situacija s koronavirusom, koji je posljednjih mjeseci pogodio cijeli svijet, nikome nije bila jednostavna, potvrdila je i 38-godišnja vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton u posljednjem razgovoru za BBC. Naime, baš kao i većini roditelja, i njoj i suprugu, 37-godišnjem princu Williamu, nije bilo lako objasniti djeci, šestogodišnjem princu Georgeu, petogodišnjoj princezi Charlotte te dvogodišnjem princu Louisu što se točno u svijetu događa i zašto se njihova svakodnevica u potpunosti promijenila.

 kate middleton princ william Izvor: Profimedia


'Imali smo uspona i padova baš kao i svaka druga obitelj u izolaciji. George je puno stariji od Louisa i iznenađena sam koliko je uviđao da se nešto događa', započela je Kate u razgovoru za spomenuti medij. 'Iako ih nisam željela plašiti i pretjerivati, mislim da je bitno da im se neke stvari objasne na način koji će moći shvatiti, prikladan njihovom uzrastu', objasnila je 38-godišnjakinja.

Povezane vijesti

Imali smo uspona i padova baš kao i svaka druga obitelj u izolaciji

 'Komplicirano je i teško objasniti tako maloj djeci što se događa, ali velika pomoć su nam bile i škole koje su u tom dijelu odradile odličan posao i pomogle nam da Georgeu, Charlotte i Louisu pobliže objasnimo cijelu situaciju', iskreno je priznala vojvotkinja koja se, sa suprugom i troje djece, posljednjih mjeseci nalazi u izolaciji u obiteljskoj kući u Norfolku. Kako su proteklih tjedana britanski mediji izvještavali, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nastavili su odrađivati svoje kraljevske dužnosti iz vlastitog doma, dok su djeca vrijeme provodila pohađajući online nastavu te igrajući se na obiteljskom imanju.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image