Domaća pjevačica Pamela Ramljak jedna je od onih žena koje svoju trudnoću proživljavaju kroz ovaj težak period koji je uzrokovala pandemija koronavirusa. Iako su mjere polako počele popuštati, život i dalje nije nastavio 'po starom'. Upravo se na to osvrnula i ona putem društvenih mreža, kada je priznala da joj je prva trudnoća sa sinom Antunom prošla bezbrižnije. Veliki razlog zašto je bilo tako je njezin posao, koji je tijekom prve trudnoće odradila do samog kraja. 

'Kad čovjek radi puno je bezbrižniji, s Antunom sam radila do kraja i bila sam kao zmaj, niti me ista smetalo, niti bolilo, kondicije kao u priči... A sad, druga potpuno priča. Previše brige i razmišljanja nikome nije donijelo ništa dobro..i kad vidim ovu sliku od 10. mjeseca prošle godine, vidim mladence i užasno mi je falio posao ovih mjeseci, put s dečkima, miris mora, ne razmišljanje i čisti zdravi umor. Onaj koji vas baci u krevet i samo vam se spava... A tek ova 'bez brige i pameti' putovanja...Divota. Život je definitivno stanje uma. Želim da vam je svima ispunjen pozitivom', otvorila je dušu na Instagramu i dala do znanja koliko joj posao nedostaje.

Pamela je ranije, na samom početku karantene, za Story.hr pričala kako podnosi cijelu situaciju. 'Moram vam priznati da sam stvarno depresivna. Hormoni me udaraju i željna sam druženja i sunca. Psihički mi stvarno ovo teško pada', ispričala nam je tada. Iako se možda naviknula na ovakav život, ne skriva koliko željno iščekuje onu 'staru' normalu. Inače, ova 40-godišnjakinja je karantenu provela sa suprugom Mladenom i trogodišnjim sinom Antunom, a uskoro će im se pridružiti i djevojčica Maria.