Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SHVATILA DA JE NAPRAVILA GREŠKU Katie Holmes preklinje Toma Cruisea

Osam godina nakon razvoda

 Izvor: Profimedia

Još početkom ožujka svjetski su se tabloidi raspisali o tome kako se bivša djevojka Jamieja Foxxa i bivša supruga Toma Cruisea, 41-godišnja glumica Katie Holmes, našla u problemima 'do grla', i to onima financijske prirode. Točnije, već tada pisali su kako se glumica nalazi pred bankrotom. Međutim, ako je vjerovati pisanjima tabloida New Idea, problemi su se sada, zbog pandemije koronavirusa, pogoršali. Zbog toga Katie ne preže ni pred čime kako bi spasila 'živu glavu', pa i od toga da - preklinje bivšeg supruga, Toma Cruisea, za novac.

 Izvor: Profimedia


Navedeni medij, naime, tvrdi kako je Katie odlučila napraviti korak za koji je i sama svjesna da je ponižavajući te se, kako bi izbjegla financijski krah, odlučila obratiti bivšem suprugu za pomoć. 'Katie je bila ponosna, pa je otišla od Toma bez da su sredili dogovor o financijama. Međutim, sada ispada da je to bila velika greška', govori neimenovani, dobro upućeni izvor, koji je objasnio i čemu se točno radi.

Povezane vijesti

 Izvor: Profimedia

'Katie ima velike troškove, a trenutno nema sigurnu financijsku zaradu zbog pandemije. Izgubila je i prihode od pojavljivanja na raznim eventima',

Katie nije imala drugog izbora nego se obratiti Tomu

 govori izvor i dodaje kako Katie nije imala drugog izbora nego se obratiti Tomu.

Podsjetimo, još prije nekoliko mjeseci, i prije nego što je svijet pogodila pandemija koja je sa sobom donijela i mnoge ekonomske posljedice, mediji su se raspisali o financijskim problemima ove glumice, kojoj tada nije padalo na pamet tražiti novac od bivšeg. 'U posljednje vrijeme počela je kupovati jeftine namirnice samo kako bi spojila kraj s krajem. Nakon što je ostavila Toma i Scijentološku crkvu, nije željela primiti nikakav novac od njega. Međutim, nemoguće se ne zapitati žali li zbog toga sada kada se koristi javnim prijevozom i nosi staru odjeću', rekao je tada izvor i dodao kako Katie manjak novca krije od 13-godišnje kćerkice Suri koju ima s Tomom Cruiseom. 'Posljednja stvar koju želi jest da njezinu kćer bude sram što njezina mama mora tražiti taticu novac'', otkrio je tada izvor.

Magazin

Royals