Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mia Begović šokirana iskustvom iz bolnice: 'Nije ljudski'

Autor A.S.
Autor A.S.

Neugodno iskustvo

Izvor: Filip Hofer

Domaća glumica Mia Begović doživjela je neugodnu situaciju kada je, zbog bolova u trbuhu, otišla na pregled u jednu zagrebačku bolnicu. Kako je otkrila na svom Facebook profilu, jedna liječnica zabrinula ju je oko njezinog fizičkog stanja, ali i stanja u kojem je hrvatsko zdravstvo nalazi. U statusu se kratko osvrnula na to što je prošla, no za Večernji.hr otkrila je kako joj nije ukazana liječnička pomoć koja joj je, smatra, bila potrebna. 

Povezane vijesti

Kaže, otišla je kako bi provjerila abdominalne probleme koji ju muče već deset dana, no iskustvo s liječnicom koje je imala na hitnoj u tome joj nije pomoglo, pa je odlučila iskoristiti svoj javni prostor i požaliti se na dotičnu liječnicu na svom Facebook profilu. 'Ne umire se od Corone, već od nebrige, ako nemate dotičnu (Coronu). Ne znam da li bih se smijala ili plakala (a jesam kad sam došla kući, u razrušen stan)... Sramite se... Otpuštena sam s tlakom 160-108, (a nisko tlakaš sam), (100-50), bez da mi je ponovno izmjeren tlak...', napisala je glumica u objavi, a kasnije i detaljnije objasnila što se dogodilo te da se na Hitnu nije uputila samo zbog tlaka. 

'Već deset dana imam abdominalne probleme, no nisam išla prije jer sam mislila 'proći će', nitko u ovo vrijeme ne ide bezveze u bolnicu', iskrena je bila glumica koja neki ozbiljniji pregled nije dobila te se obeshrabrena vratila u stan koji je nastradao u potresu. 

'Ja sam danas napravila ultrazvuk, ništa se ne vidi, sve je dobro, ali moramo biti humaniji, bolji. Nikome sada nije lako', kazala je. 'Ne želim govoriti protiv struke, koju strašno poštujem, pa ja sam kao mala htjela biti medicinska sestra! Da je netko rekao nešto, nema se novaca ili nešto, pa makar ultrazvuk.. a ne me šutnuti na cestu', rekla je Mia i dodala kako nikada prije nije imala negativno iskustvo u toj bolnici. 

Na kraju je zaključila kako svi prolaze kroz teško razdoblje, no da se nitko ne smije ponašati tako jedno prema drugome. 'Imam potrebu kao javna osoba reći - ne može to tako, ne može ta osoba tako postupati. Nije ljudski, nije profesionalno, nije etično', kazala je Mia. 'Svi imamo težak period, ali idemo pokušati biti bolji, poraditi na humanosti', zaključila je glumica.

Najčitanije

Najnovije

loader