Nakon gotovo dva mjeseca pandemijskih mjera i izolacije, Hrvati su jedva dočekali njihovo ukidanje da ponovno mogu zagrliti najbliže, sjesti u kafić i popiti kavu s prijateljima, i naravno, izaći u klubove i tulumariti. Nešto što su prije uzimali zdravo za gotovo, sada se pretvorilo u iskustvo koje će znati cijeniti. No jesu li prvi partyji koji su se održali nakon popuštanja mjera na razini onih prijašnjih ili se strah previše 'uvukao u kosti' Hrvata, pa tako i onih poznatih? Jesu li zabave samo blijeda sjena nekadašnjih? Odgovor na to dala je jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica i modnih blogerica, Isabella Rakonić, koja je za Story.hr podijelila dojmove s prvog partyja na kojem je bila nakon izbijanja svjetske zdravstvene krize.

Kako su u posljednje vrijeme popularni tzv. rooftop sunset partyji, koji se održavaju kasno poslijepodne u klubovima i restoranima koji imaju terase na vrhu zgrade ili nebodera, Isabella se odlučila upravo za takav party nakon socijalne 'koronastanke'. I nije, kaže, požalila. 'Jako lijep prostor, glazba i pozitivna atmosfera s pogledom na cijeli Zagreb. Bilo je osvježavajuće!', rekla je.

'Nisu mi nedostajali tulumi, već dobra glazba'

 Mnogi su se pribojavali da partyji nakon popuštanja mjera neće biti isti kao prije, baš zato što će se neke mjere opreza i dalje morati slijediti, koje bi mogle 'ubiti' spontanost druženja. No Isabella se u to razuvjerila.

'Nije bilo vidljivih razlika', ocijenila je unatoč tome što su se određene mjere opreza slijedile. 'Sve je bilo u skladu sa zakonima i drugim aktima donesenim u posljednje vrijeme', rekla je, a zatim priznala koliko jako su joj nedostajali tulumi tijekom izolacije. 

'U stranim državama i na putovanjima volim izaći van, no kod nas nemam tu želju osim ukoliko je neki dobar DJ u pitanju'


'Nisu mi nedostajali tulumi, već dobra glazba', odgovorila je kroz smijeh, a zatim se uozbiljila i osvrnula na činjenicu kako ju je pandemija financijski znatno 'usporila', kao i brojne influencere kojima je u opisu posla i da putuju svijetom i gostuju na javnim eventima. 'Velik broj putovanja i festivala mi je već propao. Dosta planova sam otkazala', priznala je.

A na pitanje tulumari li i inače često i kakve partyje najviše voli, odgovorila je: 'Nemam konkretan odgovor, doista ovisi o tome gdje se nalazim. U stranim državama i na putovanjima volim izaći van, no kod nas nemam tu želju osim ukoliko je neki dobar DJ u pitanju'.

I za kraj je otkrila misli li da će ljudi sada češće izlaziti, kao što nekad prije korona krize. Njezin pogled je vrlo optimističan.

'Vjerujem da hoće, to potvrđuje činjenica da su za rooftop sunset party karte bile unaprijed rasprodane i limitirane', zaključila je.