Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Godinama lagala o životu kako bi se predstavila u boljem svjetlu

Autor N.R.
Autor N.R.

Došlo na naplatu

Izvor: Instagram

Reality zvijezda Kylie Jenner ne poznaje izraz financijska kriza jer ona samo niže poslovne uspjehe. Naime, magazin Forbes je ovog travnja, drugu godinu zaredom 22-godišnju Kylie proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu. Mlada bogatašica je tako svrgnula s trona i Marka Zuckerberga, osnivača društvene mreže Facebook koji je tu laskavu titulu nosio sa 23 godine. Ipak, situacija se naglo promijenila nakon što se saznalo da je Kylie živjela lažnim životom, kako piše spomenuti magazin. 

U najnovijem članku objavili su kako su njihove procjene ipak pogrešne jer je Kylie lagala o svom bogatstvu, a pretpostavljaju kako je čak i lažirala porezne prijave kako bi predstavila biznis u boljem svjetlu. Vjeruju da je koronavirus utjecao i na njezino poslovanje, zbog čega joj je titula oduzeta. 

Povezane vijesti

S obzirom na to da i bez te titule zarađuje pozamašan iznos, ne čudi što joj titula ne nedostaje. Ono zbog čega je bila ljuta, su upravo ranije spomenute optužbe. Kylie se ubrzo nakon objavljivanja članka javila na Twitteru. 'Uz kakve se to vijesti budim? Mislila sam da je Forbes ugledna stranica, a sve što vidim su netočne izjave i nepotvrđene pretpostavke. Nikada nisam tražila nikakvu titulu niti sam pokušavala lagati kako bih do nje došla. Točka', napisala je i dala do znanja da njeno bogatstvo čini uspješan biznis, obitelj i najviše dvogodišnja kćerkica Stormi. 

loader