Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

BRAK NA PRVU Dejan priznao koga krivi za nesuđenu ljubav s Gordanom

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Iskreno

Izvor: RTL

Iako je za nama, prva sezona RTL-ovog showa 'Brak na prvu' mnoge je prikovala za male ekrane, ali i donijela prevrate, obrate i intrige kojima se nitko nije nadao. Jedan od kandidata koji u emisiji nije pronašao ljubav je i Dejan Vukobratović, čija se 'supruga' Gordana Marelli zaljubila u supruga Nikoline Tutić, Adama Kromera, s kojim čeka i dijete. O cijeloj je situaciji ovaj 39-godišnjak sada opet progovorio za portal Našice.com, a otkrio je i misli li da bi stvari između njega i nesuđene mu Gordane bile drugačije da njihov odnos nije bio popraćen kamerama.

Povezane vijesti

Izvor: RTL

'Život pred kamerama mi je definitivno bila novost, a kako sam se snašao najbolje neka procijene gledatelji. Ja sam bio ja, pokazao sam se kakav sam i inače, ali ne mogu reći da mi nekad uz sve izazove koji su me snašli nije bilo teško', rekao je ovaj Našičanin pa nastavio: 'Situaciju između Gordane i mene mogli ste vidjeti na malim ekranima i ne, ne mislim da bi bilo išta drugačije da nije bilo kamera oko nas.

Više puta sam rekao da me osjećaj nikada nije prevario

 Više puta sam rekao da me osjećaj nikada nije prevario pa tako i u vezi Gordane i Adama, a što mi je govorio, to ste vidjeli na malim ekranima na kraju eksperimenta', iskreno je priznao Dejan te dodao kako je uvjeren da se odnos između Adama i Goge počeo razvijati još za vrijeme trajanja emisije.

Izvor: RTL

U kontaktu s novopečenim parom nije, ali je otkrio s kim je postao prijatelj. 'S ostalim sudionicima showa sam u kontaktu onoliko koliko mi vrijeme, posao i obveze dopuštaju, a najviše se čujem s Alenom. Da, mnoge sam pozvao k sebi u Našice da upoznaju najljepši mali grad kontinentalne Hrvatske. Nažalost, zbog situacije s koronavirusom, nismo to još ostvarili, ali vjerujem da će biti prilike te da će me posjetiti', zaključuje Dejan.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

loader