Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Žanamari: 'Navikla sam na zapreke pa me sve to nije iznenadilo'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Za Story.hr

Izvor: Instagram

Domaća 38-godišnja glazbenica i influencerica Žanamari Perčić tijekom perioda izolacije nije mogla nastupati i održavati koncerte, pa je imala nešto više slobodnog vremena. Majka petogodišnje kćerkice Gabrijele, koju je dobila u braku s pet godina mlađim suprugom Mariom, odlučila je preurediti dio njihovog obiteljskog gnijezda taman prije nego je krenula epidemija. Majstore je naručila i radovi su započeli, no onda je sve stalo zbog strogih mjera. Koliko joj je teško bilo živjeti dva mjeseca u kući punoj građevinske opreme i alata te koliko je to, uz sav pritisak izolacije, utjecalo na njen brak i kvalitetu života, Žanamari je otkrila samo za Story.hr.

Kad ste započeli s radovima ? Što ste sve novo izgradili ili uredili, odnosno namjeravate?

Volim preuređivati, a zadnji projekt mi je velika spavaća i ormar soba. Mijenjali smo podove, nalijevali da svi budu u razini, obnavljali zidove, na plafon i mjesta gdje treba stavljali knauf, mijenjali pločice u hodniku itd. Najviše me veseli novi krevet s mekanim uzglavljem i novim madracem s memorijskom pjenom Dormeo te veliki ormari za robu, cipele i torbice koji mi dolaze ovaj tjedan. Iduće na listi preuređenja je velika kupaonica. To ćemo kad se malo odmorimo od ovog trenutnog podhvata.

Mijenjali smo podove, nalijevali da svi budu u razini, obnavljali zidove, na plafon i mjesta gdje treba stavljali knauf, mijenjali pločice u hodniku itd.


Kako ste se osjećali kad ste shvatili da se uređenje neće moći nastaviti zbog  epidemioloske krize?

Nekako sam navikla na zapreke i čekanje pa me sve to nije iznenadilo niti iznerviralo. Najvažnije mi je da smo svi živi i zdravi. Sad kad je prestala izolacija sve lagano dolazi na svoje i svoju novu sobicu ću dovršiti kroz desetak dana.


Kako je to sve utjecalo na kvalitetu vašeg života? Je li vam stvaralo tjeskobu, frustraciju?

Kao i svakome, tako i meni izolacija je bila teška za izdržati. Novi ormar mi je bio zadnji na listi prioriteta. Najgore mi je bilo što se Gabi nije mogla igrati sa svojim prijateljicama. Lako mi je za mene i preuređenja. U životu se ništa ne mora i ništa ne ide na silu. Najbolje se opustiti i pustiti da sve ide svojim tokom.

Kao i svakome, tako i meni izolacija je bila teška za izdržati. Novi ormar mi je bio zadnji na listi prioriteta. Najgore mi je bilo što se Gabi nije mogla igrati sa svojim prijateljicama. Lako mi je za mene i preuređenja.


Kako se vi i vaša obitelj osjećate sada kad znate da ćete moći dovršiti uređenje?

Gabicu to najviše veseli iskreno. Čim je došao krevet, madrac i TV, ona je odmah uletila u sobu, stavila svoj Netflix i prisvojila sobu (smijeh). Kad vidim da nju nešto veseli onda mi je duplo draže sve. Ona jako voli lijepe detalje, interijer... baš me fascinira da i djeca primjećuju i uživaju u takvim stvarima.


Čemu se najviše veselite kad uređenje bude gotovo? A vaš suprug?

Suprug  se veseli 'chillanju' u krevetu uz mene i neku dobru seriju, a mene osim toga još jako veseli to što ću napokon imati dovoljno mjesta za sve svoje, Gabicine i Makijeve stvari.

Suprug se veseli 'chillanju' u krevetu uz mene i neku dobru seriju, a mene osim toga još jako veseli to što ću napokon imati dovoljno mjesta za sve svoje, Gabicine i Makijeve stvari.

 Planirate li proslaviti velikom zabavom kad sve dovršite?

Nisam tip od velikih zabava. Imat ćemo taman godišnjicu braka kad se sve završi pa ćemo napraviti neku finu romantičnu večericu kod kuće. A par dana poslije toga imamo i prvi koncert poslije karantene, za detalje gdje i točno kad pratite moje objave na Instagramu. Jedino sam na toj platformi baš aktivna i dijelim sve novosti i najave.

Najčitanije

Najnovije

loader