Marion Bartoli je francuska umirovljena tenisačica koja je jedva čekala da obznani sretne vijesti. Naime, prije četiri godine se dosta pisalo o njezinom narušenom zdravlju, zbog kojeg je drastično izgubila na težini. Kako je i sama tada govorila, jako se bojala za svoj život i trenutka kada će joj srce stati. Sada, nekoliko godina kasnije, pršti od sreće jer sa suprugom Yahyaom Boumedieneom čeka prvo dijete.

Putem društvenih mreža je odlučila obznaniti sretne vijesti. 'S velikim veseljem i emocijama javljamo da uskoro stiže naša beba. Jako smo uzbuđeni što ćemo postati roditelji i što će naša obitelj biti veća za još jednog člana', napisala je uz fotografiju sa suprugom i ultrazvuka bebice. O spolu nije ništa govorila pa nije ni sigurno u kojem je Marion mjesecu trudnoće. 

Inače, ovo je itekako lijepa vijest nakon što je prije četiri godine proživljavala pakao. Nakon što je 2013. osvojila Wimbledon, danas 35-godišnjakinja je prekinula tenisku karijeru. 'Ovo nije život. Ja jednostavno preživljavam. Bojim se za svoj život i strah me da će mi jednog dana srce samo stati. Moj život je trenutno noćna mora i ne želim to nikome. Postepeno se situacija pogoršava', rekla je tada Marion, koja se tada borila s misterioznim virusom, a koju sada očekuje sretna budućnost sa suprugom i bebicom.