Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

BRAK NA PRVU Luka je pun tajni

Autor N.R.
Autor N.R.

Zašto to radi?

Izvor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Jedan od najzanimljivijih ljubavnih priča koja se dogodila u RTL-ovom showu 'Brak na prvu' zasigurno je ona spisateljice i ujedno ekspertice u emisiji, Ingrid Divković i kandidata Luke Budaka. Kako je već poznato, ova se ljubav dogodila spontano. Iako o tome ne govore javno, Luka svakodnevno objavljuje na Instagramu i tim putem šalje tajnovite poruke. Tako je bilo i s jednom od posljednjih objava, što je istaknuo jedan od njegovih pratitelja.

Ingrid Divković Izvor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Dame i gospodo, prilikom rada u mladosti imadoh priliku naučiti dva dodatna jezika, iskusiti stvari koje nisam prije zamišljao i vidjeh stvari koje su rijetki vidjeli. Sudbino, hvala ti. Kako je to stvar prošlosti i kako su nova vremena došla, preda mnom su novi osobni izazovi. Zamišljam da budem svaki dan barem 1% bolji. Dok ispijam ovu odvratnu kavu i šećem ulicom sjećanja, smijem se', napisao je Luka i privukao pažnju svoje publike.

Povezane vijesti

'Sve što govoriš je umotano u velo tajne i prazna priča. Što si radio u mladosti, koja su to dva dodatna jezika, koje si to stvari iskusio, što si vidio što su rijetki vidjeli? Sve si rekao, a i ništa', prozvao ga je pratitelj na što je Luka ubrzo i odgovorio. 'Nekada je ništa sve, a sve ništa', rekao mu je Luka i ponovno ostao tajanstven.

luka budak Izvor: Instagram

Inače, najveća tajna koju je Luka nedavno otkrio je ljubavna romansa s Ingrid Divković. 'Nakon kave u Zagrebu nisam mogao vjerovati u postojanje jedne takve osobe', rekao je 29-godišnjak koji vezu s Ingrid za sada održava na relaciji Zagreb - Rijeka.

Najčitanije

Najnovije

loader