Bivša pjevačica grupe Atomic Kittens, 39-godišnja Kerry Katona već ima petero djece, ali sada ozbiljno razmišlja da šesto dijete napravi preko surogat majke jer više nema snage podnositi, kako je rekla, 'opasnost, hormone i neizvjesnost prirodne trudnoće', javlja Mirror. 

 Kerry je u vezi sa devet godina mlađim Ryanom Maloneyem, koji joj pomaže oko brige za njenu djecu iz prijašnja tri braka. U prvom, s Brianom McFaddenom, dobila je 18-godišnju Molly i 17-godišnju Lily Sue, u drugom braku s Markom Croftom dobila je 13-godišnju Heidi i 12-godišnjeg Maxwella, a s trećim bivšim suprugom Georgeom Kayem dijeli šestogodišnjeg sina Dylan-Jorgea.

Ako ćemo imati još jedno dijete, definitivno bih koristilia surogat majku. Ne želim da moje tijelo ponovno prolazi kroz opasnost, hormone i neizvjesnost. Iako je na kraju dijete vrijedno svega toga, trudnoća zna biti jako bolna

 Iako s petero djece ima pune ruke posla, Kerry je u svojoj novoj kolumni koju piše za magazin New! otkrila kako ipak ozbiljno razmišlja o posljednjem, šestom djetetu.

'Ako ćemo imati još jedno dijete, definitivno bih koristilia surogat majku. Ne želim da moje tijelo ponovno prolazi kroz opasnost, hormone i neizvjesnost. Iako je na kraju dijete vrijedno svega toga, trudnoća zna biti jako bolna', napisala je te se prisjetila svoje prve trudnoće s Molly kad je imala samo 20 godina, i kako se rasplakala kad je otkrila strije od porođaja na trbuhu.