Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Našla sam se sa sestrom, plakale smo i vrištale'

Autor Emina Basara
Autor Emina Basara

Zvijezda serije ‘FBI: Najtraženiji’ još kao dijete morala je naučiti kako biti drukčija, a to iskustvo sada koristi u glumačkom poslu

Izvor: Profimedia

Dick Wolf, tvorac serija ‘FBI’ i ‘Zakon i red’, autor je nove drame ‘FBI: Najtraženiji’. Serija prati specijalnu jedinicu za bjegunce koja hvata ozloglašene kriminalce s popisa najtraženijih, emitira se na kanalu Fox Crime, a jednu od glavnih uloga igra mlada Britanka Roxy Sternberg. - Dok nisam dobila ovu ulogu, nisam znala da bjegunci prevale toliki put. Ne zadržavaju se na jednome mjestu, stoga smo i mi često putovali, što je divno. Uživamo u jurnjavi, u lovu na bjegunce, ali stvarno me iznenadilo što oni ne nalaze skrovište nego su neprestano u pokretu. Zanimljivo je i svjetlo koje serija baca na bjegunce, prikazana je njihova ljudskost. Nitko nije rođen loš i mislim da smo to prikazali. Zanimljiva je psihologija koja se krije iza toga zašto postaju loši i vjerujem da će gledatelji uživati - otkriva Roxy, koja se i prije studija glume šest godina bavila tim poslom, a upisala ga je samo kako bi udovoljila roditeljima koji su zahtijevali da ima diplomu.

Izvor: Profimedia

Ono što je Roxy uistinu željela, bio je uspjeh u Americi. Kao i većina kolega i ona je u početku u New Yorku išla s jedne na drugu audiciju, sve dok prije tri godine nije dobila poziv koji je toliko čekala, za seriju ‘Emerald City’. - Stajala sam na ulici Shoreditch, upravo sam bila izišla iz podzemne. Našla sam se sa sestrom, plakale smo i vrištale. Prije nego što sam nazvala agenta, pitala sam sestru što da radim, kako da razgovaram s njim. Rekla mi je: “Ne moraš biti nervozna, ionako si već dobila ulogu” - prisjetila se Roxy, koja i danas živi u New Yorku, ali kad je u rodnom Londonu, uvijek svrati u sinagogu gdje predaje hebrejski. Naime, njezini su roditelji židovske vjeroispovijesti i upoznali su se u sinagogi u Londonu. Njezina je majka u britansku prijestolnicu stigla kao 15-godišnjakinja iz Ugande i čini se da okolina nije blagonaklono gledala na vezu bijelca i crnkinje. - Tada nije bilo mnogo crnih Židova. Mnogo me ljudi pitalo jesam li stvarno Židovka i koje su boje kože moji roditelji. Čak me i danas o tome ispituju. No to nikad nije predstavljao problem u našoj sinagogi, tamo smo uvijek bili dobrodošli.

Izvor: Profimedia

Danas susrećem mnogo Židova miješane rase, što je divno. Nije lijep osjećaj kada iskačete iz mase - kaže. - Volim podučavati, želim da djeca dožive moje iskustvo. Nekoliko njih žele biti glumci. Želim da se zabavljaju te da uživaju u hebrejskom jeziku i pismu - kaže. Srećom, ostaje joj dovoljno vremena i za ljubav. Navodno je u sretnoj vezi s Flaxom, s kojim je od 2016. godine. Njegovo puno ime i identitet mediji još nisu otkrili, a Roxy na pitanja o ljubavi šuti.

loader