Američki filmski glumac i producent Tom Cruisepoznat je po tome što će učiniti sve kako bi snimanje filmskih projekata prošlo točno onako kako je zamislio. Tako često zna mjesecima vježbati kako bi uspio izvesti sve vratolomije, a sada je otišao i korak dalje. Naime, zbog pandemije koronavirusa snimanje je moralo biti otkazano.

Tom Cruise čini sve kako bi postigao ono što želi
Profimedia 

Sada gradi cijelo selo na napuštenoj pisti RAF-a u britanskom Oxfordshireu, gdje planira nastavak snimanja sedmog nastavak filma Nemoguća misija, piše Daily Mail. Cijela ekipa sa seta bit će smeštena u luksuzne  kampere, a dolazak na set bit će nešto drugačiji nego inače. Dolazit će kroz posebno projektovane balone kako bi kontakt sa drugim članovima ekipe sveo na minimum.

Tom Cruise čini sve kako bi postigao ono što želi
Profimedia 

'Luksuzno kamp naselje potrebno je i zbog toga što je većina hotela zatvorena, pa će sve zvijezde filma živjeti zajedno tokom snimanja. Ovakvo rješenje prilično je skupo, no Tom  je poznat po tome što sve radi bolje i temeljnije od ostalih. Filmovi iz serijala 'Nemoguća misija' uvijek su veliki hit i zarađuju puno novca, pa je i studijuvažno da se snimanje čim prije nastavi', ispričao je jedan od članova filmske ekipe.