Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Budim se u sitne sate kako bih vodila razgovore s Bogom'

Tvrdi da tada najbolje može doprijeti do njega

 Izvor: Instagram

Jedna od najpopularnijih pjevačica i svojedobni seks simbol, Dolly Parton, i u svojoj 75. godini plijeni pažnju gdje god se pojavi, što glasom, što stasom. Međutim, manje je poznata činjenica kako je ova glazbenica, koja je ndavno izjavila kako bi se voljela pojaviti na naslovnici Playboya, izrazito religiozna, pa čak tvrdi kako i s Bogom vodi konstruktivne razgovore, prenosi Guideposts.

Povezane vijesti

 Dolly, naime, tvrdi kako svakog jutra ustaje u 'sitne sate', kako bi obavila razgovor s Bogom, prije nego što ju 'pritisnu' dnevne obveze. 'Pitam Boga: 'Kako me možeš iskoristiti? Što mogu danas napraviti?', započela je autorica hita 'Jolene' za navedeni medij. 'Jako slabo spavam, zato ustajem prije zore. To je moje vrijeme za molitvu, tada mi je najlakše doći do Boga. Mirna sam i tiho je prije nego što se svi probude i telefonu počnu zvoniti', rekla je.

'Sama sam s Bogom i mogu ga pitati da me usmjeri. Imam snove, tako velike snove da se čine nedostižnima. Pitam Boga kako bih ih mogla ostvariti, kako je to moguće. Tijekom godina vjere naučila sam povjeriti svoje snove Bogu. Neće mi reći što će se dogoditi. Dogodit će se ono što je suđeno', rekla je pjevačica, koja je izgradila i vlastiti tematski park, 'Dollywood', a najdraže mjesto joj je kapelica Roberta F. Thomasa, propovjednika koji ju je i porodio.

'Za mene, to je srce Dollywooda. Ljudi mogu doći i zapisati svoje molitve. Mogu uživati u tišini i moliti jako koliko su veliki njihovi snovi, Bog će im biti partner. Ne bih ništa dobro u životu postigla bez Boga', zaključuje ova religiozna pjevačica.

Tagovi

Magazin

Royals