Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić ostao bez zuba

Autor A.S.

Što se dogodilo?

 Izvor: Instagram

Da sportski život nekada nije lak može potvrditi Mario Valentić. Glumca, voditelja, profesora kineziologije, HealthyFIT trenera i promotora zdravog života snašlo je nešto što nije očekivao. Naime, ostao je bez zuba, pretpostavlja se, u jednom od sportskih pothvata. Međutim, iako bi očekivali da mu je takva situacija teško pala, Mario se na svom Instagramu pohvalio s novim 'lookom', a usput se i našalio na svoj račun. 

 Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Uz nekoliko videa na kojima pjeva, objavio je i svoj opis - odnosno opis alterega kojeg je preuzeo sada kada nema zub. 'Shayne Fletcher, lijevo krilo Chicago Blackhawksa, jutro nakon šakačkog obračuna s igračem Calgary Flamesa. Unatoč ozljedi, nastavio je igrati i u zadnjoj trećini dvaput spremio pak u protivničku mrežu', poručio je u svom stilu Mario. Glumac i profesor kineziologije, međutim nije objasnio kako je do nezgode došlo.

 Izvor: Instagram

Otkako se prvi puta pojavio na malim ekranima ulogom u seriji 'Zabranjena ljubav', Mario je dobio titulu jednog od najpoželjnijih Hrvata, pa nije neobično da ga na društvenim mrežama prati velik broj dama. Za očekivati je kako upravo njegove obožavateljice ipak više vole Marija sa svim zubima i priželjkuju povratak u normalu s neodoljivim starim-novim smiješkom.

Magazin

Royals