Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nakon samoubojstva sestre skoro odustala od televizijske karijere

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

'Nije mi se činilo u redu da se smiješim dok mi je srce slomljeno'

Izvor: Profimedia

Jedna od najpoznatijih britanskih TV voditeljica, 60-godišnja Ruth Langsford zamalo je prekinula dugogodišnju uspješnu karijeru nakon što je njezina dvije godine starija sestra Julia Johnson prošle godine počinila samoubojstvo. U razgovoru za magazin Best voditeljica je otkrila kako ju je teško pogodilo što je na taj način izgubila sestru, koja se godinama borila s depresijom. 'Nije mi se činilo u redu da se i dalje smiješim pred kamerama dok mi je srce slomljeno', priznala je.

Ruth Langsford Izvor: Instagram screenshot

Njezinu sestru pronašao je mrtvu njezin suprug Paul u njihovom domu u lipnju prošle godine. Voditeljica je priznala kako je tada izjavila da joj je sestra umrla nakon duge bolesti, iako to nije istina. Tragična smrt ju je toliko pogodila da nije mogla ići na posao, niti je imala 'motivaciju i želju' da bude pred publikom i gledateljima. Tek nakon mjesec dana 'plakanja, vrištanja i ridanja', i uz nagovor supruga Eamonna, koji ju je podsjetio na sve razloge zbog kojih vrijedi živjeti, Ruth je smogla snage da se vrati pred kamere i zabavlja Britance u jutarnjoj emisiji 'This Morning' i 'Loose Women'.

Ruth Langsford Izvor: Profimedia

 'Eamon mi je rekao da će, ako ovako nastavim, izgubit ne jednu, nego dvije najvažnije osobe u svom životu - Juliu i mene. Molio me da uvudim koliko toga još mogu napraviti u životu u Julijinu čast i u njeno sjećanje', objasnila je Ruth, koja priznaje da se ne bi izvukla iz boli i depresije u koju je upala da nije imala supruga uz sebe, ali i psihijatra kojeg je počela posjećivati. Kazala je kako je nagore u svemu krivnja koju članovi obitelji osjećaju kad jedan od njih digne ruku na sebe. .

'Ostanete s mnogo 'što ako?' i 'možda'. Možda sam je trebala više posjećivati ili duže s njom pričati na telefonu, možda se onda ne bi ubila...', rekla je.