Početak ove burne godine za domaćeg tenisača Marina Čilića i njegovu suprugu Kristinu bio je najljepši mogući. Naime, tada im se pridružio prvi sin, kojemu su dali ime Baldo. Mnogi su se pitali gdje su pronašli inspiraciju i postoji li priča iza imena ovog dječaka. Upravo je to Marin otkrio u razgovoru za In Magazin

'Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru', kratko je objasnio Marin i na taj način odao počast Kristininom ocu. S obzirom na to da ni njena korona kriza nije zaobišla, ispričao im je da svo slobodno vrijeme proveo s obitelji i sinčićem u Cavtatu. 

'Ja sam imao sreće što sam mogao provesti vrijeme s obitelji, s malenim Baldom uz Kristinu i uživali smo na jugu. Ovaj period nekako je prošao da nisam ni osjetio da je bila neka velika pauza, a u pravom smislu dobro mi je došlo i zbog obitelji, a i da se lijepo odmorim i da budem spreman za nastavak sezone u ovoj godini ili sljedeće godine', iskreno je priznao u spomenutom razgovoru.

Podsjetimo, Kristina i Marin su se u Dubrovniku upoznali 2008. kada je ondje održan Davis Cup na kojem je lijepa brineta iz Konavala, koja je 2005. ponijela titulu prve pratilje izbora Miss Alpe Adria, radila kao hostesa. Mediji su se brzo raspisali o njihovoj ljubavi koja se, unatoč Marinovim izbivanjima i putovanjima, održala punih dvanaest godina. Zaprosio ju je nakon osam godina veze, a 2018. su pred četiristotinjak uzvanika u Dub­rov­niku izmijenili bračne zavjete.