Krajem prošlog mjeseca u javnost je izašla najnovija reklama za Cocktu, čija je glavna akterica u reklami domaća pjevačica Ida Prester Peševski. Kao što se moglo i vidjeti na njezinim društvenim mrežama, ona je ponosna što je mogla biti dio velikog projekta pa je tako s obožavateljima podijelila nekoliko fotografija sa snimanja. No, ni sama nije slutila da će sporna reklama razljutiti nekoliko tisuća ljudi. Naime, pokrenuta je peticija za prikupljanje potpisa kako bi se spomenuta reklama ukinula s obzirom na to da prema njihovim riječima 'provocira i namjerno promiče LGBT zajednicu i nasilje'.

Ubrzo nakon što je saznala upravo tu informaciju, javila se i Ida koja je imala glavnu ulogu u reklami. Na svojim je društvenim mrežama objavila fotografiju iz istog spota s rečenicom same peticije. 'Skupljeno već preko četiri tisuće potpisa i 718 tisuća pregleda na YouTubeu', napisala je Ida i s dozom sarkazma napisala da je loš utjecaj na mlade. 

Podršku su joj pružile mnoge domaće zvijezde, ali i obožavatelji koji ne vide ništa sporno u tome što se dvije djevojke u spotu zagrle. Poruka 'Tvoja ljubav, tvoja stvar' je u nekima izazvala gnjev i bijes, a većini koji prate Idu je sve to smiješno. 'Zatucanih budala ima svugdje i bit će ih. Ali, ima i nas. Manje, ali nas ima', 'ti uvijek i samo potičeš na ljubav', 'ma katastrofa, pretjeruju', samo su neki od komentara ispod spomenute objave. Prema svemu sudeći, Ida je ponosna na ovaj projekt i ne da kritikama da je dotaknu.