Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Princ Charles otkrio Harryju da nije njegov biološki sin

Autor I.G.
Autor I.G.

Nije više mogao šutjeti

Izvor: Profimedia

Iako stranim medijima već neko vrijeme kolaju glasine kako 35-godišnji britanski princ Harry nije sin 71-godišnjeg princa Charlesa, magazin Globe sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Charles bio taj koji je sam odlučio Harryju reći kako nije njegov biološki sin.

princ Harry Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Naime, kako navodi spomenuti medij, uzrok takvog Charlesovog postupka bila je Harryjeva supruga, 38-godišnja Meghan Markle koja je, prema riječima izvora, izludila 71-godišnjeg princa svojim neprekidnim žalbama koje su ga na kraju natjerale da pozove Harryja na razgovor. Za vrijeme razgovora, dvojac se posvađao, a u jeku rasprave Charles je 35-godišnjem princu otkrio kako on opće nije njegov sin.

princ Harry Izvor: Profimedia


Također, prema navodima Globea, britanski je prijestolonasljednik potom ispričao Harryju kako je odnos između njega i preminule prince Diane zahladio odmah nakon rođenja 37-godišnjeg princa Williama te kako je Diana u braku bila nevjerna. Charles je rekao i kako je oduvijek znao da Harry nije njegov biološki sin, ali kako isto nije otkrio u javnosti jer nije želio da ovaj izgubi sve povlastice koje mu pripadaju s obzirom na kraljevsko porijeklo, objasnio je izvor za tabloid te dodao da 71-godišnjak nije želio otkriti Harryju tko mu je zapravo pravi otac.

princ Harry Izvor: Profimedia

Inače, iako službene potvrde za ove tvrdnje nema, Globe je i ovaj put spomenuo kako bi otac princa Harryja mogao biti 62-godišnji bivši britanski časnik, James Hewitt, koji je aferu s princezom Dianom imao još za vrijeme njezinog braka s princom Charlesom, a s 35-godišnjim princem dijeli i prepoznatljivu narančastu boju kose. Međutim, u jednom od intervjua, James je negirao tvrdnje da je on Harryjev otac objasnivši kako se u vezu s preminulom princezom upustio tek nakon Harryjeva rođenja.

James Hewitt
James Hewitt
Izvor: Profimedia
loader