Bivša glumica, 38-godišnja Meghan Markle i tri godine mlađi suprug, britanski princ Harry, 6. svibnja prošle godine su postali roditelji malenog dječaka, Archieja Harrisona, s kojim posljednjih nekoliko mjeseci žive u Americi kamo su otišli potražiti svoju sreću. Međutim, unatoč naizgled sretnom paru koji uživa u roditeljstvu, magazin Globe tvrdi da je istina puno drugačija te prema posljednjim navodima, Meghan pati od postporođajne depresije zbog koje ju Harry preklinje da krene na terapiju.

ODBIJA STRUČNU POMOĆ Meghan se bori s depresijom
Profimedia 

Princ Harry moli Meghan da krene na terapiju, međutim, sve što ona želi je sjediti u svojoj sobi, plakati i prejedati se slatkišima

 Naime, kako tvrdi izvor za spomenuti medij, iako im je sin nedavno napunio godinu dana, Meghan se i dalje ne snalazi najbolje u ulozi majke, a pritisak koji zbog istog ima rješava hranom. 'Princ Harry moli Meghan da krene na terapiju, međutim, sve što ona želi je sjediti u svojoj sobi, plakati i prejedati se slatkišima', objasnio je izvor za Globe.

ODBIJA STRUČNU POMOĆ Meghan se bori s depresijom
Profimedia 


Također, tabloid tvrdi i kako se supruga princa Harryja značajno udebljala nakon rođenja malenog te zbog toga izbjegava izlaziti iz kuće. Inače, iako su pod budnim okom medija i javnosti, Meghan i Harry su posljednji put snimljeni sredinom travnja kada su u zaštitnoj opremi dostavljali hranu potrebitima u karanteni.