Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U obitelji Vejzović danas je veselije već inače

Autor I.G.

Bojana se pohvalila

 Izvor: Instagram

Domaći glumački par, Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, jedan su od onih koje krasi epitet najskladnijih na javnoj sceni, a u njihovom domu, pored 13-godišnjeg sina Raula i devetogodišnje kćeri Zoe nikada nije dosadno. Međutim, u obitelji Gregorić - Vejzović, danas je ipak nešto veselije već inače. Naime, Enesu je danas rođendan, a Bojana je tu priliku iskoristila da mu i putem Instagrama čestita njegov dan.

Ti si vjetar u jedrima,stijena koja čuva od nemilosrdne bure, s tobom se uvijek smijem

 'Ti si vjetar u jedrima,stijena koja čuva od nemilosrdne bure, s tobom se uvijek smijem! Hrvatski na čelu,a moj pečat na srcu. Sretan ti rođendan', napisala je 48-godišnja glumica ispod fotografije od prije 23 godine na kojoj pozira njezin pet godina mlađi suprug. Ispod objave ubrzo su se nanizale i čestitke brojnih Bojaninih pratitelja kao i kolega glumaca. 'Nek vam je sretan oboma i još ih more zajedno proveli', poručila je, između ostalih, i glumica Marijana Mikulić.


Inače, Bojana i Enes u braku su već 14 godina, a kao recept za njegovu uspješnost, glumica je istaknula iskrenost. 'Ne mogu reći da imam recept za uspješan brak, ali potrebno je što više ljubavi. Moj su savjet razumijevanje, tolerancija i iskrenost, iskrenost prije svega', priznala nam je jednom prilikom.

Magazin

Royals