Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Otkrivena prevara Željka Joksimovića za koju se nije znalo

Autor I.G.
Autor I.G.

Ipak je dospjelo u javnost

Izvor: Instagram

Jedan od omiljenih regionalnih glazbenika, 48-godišnji Željko Joksimović, dugogodišnju je karijeru izgradio na brojnim hitovima te se njegovo ime nikada nije povlačilo uz skandale. Međutim, baš kao i svi, i glazbenik je jednom bio mlad i sklon nepodopštinama i prevarama, a što je točno radio, za srpski je Telegraf otkrio njegov susjed.

Otvorili su prozor i krenuli bježati. Tad ih je vidio profesor i krenula je jurnjava

 'On je školski prijatelj mog sina. Moj sin je godinu dana stariji od njega. Iako je imao sve petice, njih dvojica su se dogovorili da prevare profesora kad je bio pismeni iz matematike. Otvorili su prozor i krenuli bježati. Tad ih je vidio profesor i krenula je jurnjava sve do spomenika koji se nalazi oko 200 metara dalje', ispričao je glazbenikom susjed za spomenuti medij.

Povezane vijesti


Također, spomenuti izvor je za srpski medij dodao i kako je glazba oduvijek bila Željkova prva ljubav. 'Inače, Željko je bio jako dobro dijete. Odgajan je u jako dobroj obitelji. Od malena se bavio glazbom. Prvo je svirao klavir, a zatim je prešao na harmoniku i ostale instrumente. Znao je svirati i nama susjedima kad je bio mali', rekao je za kraj.

loader