Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRAVIČNE FOTOGRAFIJE Nećakinja pjevača sedam puta ubodena nožem u vrat

Upozoravamo da su fotografije uznemirujuće

 Izvor: Instagram

Stanje u Americi ne pokazuje napredak - dok aktivisti za prava afroamerikanaca prosvjeduju, nastavljaju se napadi na crnce i crnkinje diljem te zemlje. Jedna od njih koja je preživjela stravičan napad je i nećakinja slavnog pjevača Michaela Jacksona. Yasmine Jackson preživjela je stravičan napad nožem u kojem je bila ubodena sedam puta. 

Sve se dogodilo 30. svibnja u blizini njezina doma u Las Vegasu. Američki mediji su izvijestili kako je policija uhitila 22-godišnju Angelu Bonell koja je počinila taj užasni zločin. Angella je uzvikivala rasističku riječ dok je ubadala po vratu i glavi medicinsku sestru Yasmine.

Povezane vijesti

Među fotografijama, koje je Jackson objavila, su one s mjesta događaja na kojoj joj je vrat pun krvi, a glava zamotana. Yasmine je stavila i slike na kojima se vide šavovi na njezinom licu i napisala što je bilo.

'Rekla je da to čini jer sam crn*uga i jedino sam to čula dok me ubadala. Ne mogu micati vrat i bojim se biti sama. Molila sam ljude da mi pomognu, ali nitko nije. No onda je nekoliko ljudi priskočilo u pomoć i zahvalna sam im na tome. Molim Boga ako imate kakvu mržnju prema Afroamerikancima da ju zaliječite. Nisam ovo zaslužila, nitko nije. I da, i dalje sam ponosna jer sam Afroamerikanka', istaknula je Yasmine.

Inače, njezina majka Joh'Vonnie je dijete Cheryle Terrell i menadžera Joea Jacksona, oca Michaela Jacksona.

Magazin

Royals