HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki koja publiku uveseljava u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', obznanila je da je trudna i da sa suprugom Bojanom čeka drugu bebicu, donosi Slobodna Dalmacija. Kako je ispričala, završila je prvo tromjesečje, a njezin dvogodišnji sinčić Luka uskoro će dobiti pojačanje. Priznaje da je opuštena, ali i da ju je ova vijest iznenadila.

'Vijest nas je iznenadila, ali i jako razveselila. Luka još nije svjestan skorih promjena u obitelji, ali odličan je u interakciji s mališanima, tako da ne sumnjam da će biti pravi stariji brat', rekla im je Maja, koja još ne zna kojeg je spola bebica koja će im se pridružiti za otprilike pola godine.

'Znate kako se kaže, bitno da je živo i zdravo, sve ostalo su slatke brige. U trudnoći je teško išta planirati. Nadam se da ću se dobro osjećati i da ću moći raditi što duže. Ista je stvar i s povratkom na posao, sve ovisi o situaciji. Idem korak po korak', u spomenutom je razgovoru odala dojam smirene trudnice. Kako je već upoznata s cijelim procesom, otkrila im je da posebnih priprema nema. Također, osjeća se odlično i nema mučnine, zbog čega još više može uživati u ovoj avanturi.

Inače, Maja je jednom prilikom za Story otkrila da joj u usklađivanju majčinskih i poslovnih obaveza uvelike pomaže obitelj. 'Zahvaljujući suprugu, bakama i djedovima, sve je lakše, čak i kada je raspored kaotičan. Vese­lim se trenutku kad će kaos zamijeniti rutina', ispričala nam je tada Maja, kojoj će se uskoro pridružiti još jedan član obitelji.