Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mjesec dana nakon zaruka prekinuli vezu

Autor N.R.
Autor N.R.

Ipak se ne radi o pravoj ljubavi

Izvor: Instagram

Baš onda kada su mislili da su pronašli ljubav svog života, Harry Jowsey i Francesca Farago koji su se upoznali u Netflixovoj hit seriji 'Too Hot To Handle', prekinuli su zaruke samo mjesec dana nakon što su ih obznanili. Ovu vijest je objavila Francesca putem YouTube videa. Ova 26-godišnjakinja je priznala da joj je srce slomljeno, nakon što je Harry odlučio prekinuti vezu zbog toga što više nije mogao funkcionirati na daljinu.

Kako je i sama ispričala, prekid se dogodio tijekom njezinog zadnjeg posjeta u Los Angeles, gdje je Harry stigao iz Australije. I sama Francesca je imala u planu iz Vancouvera doseliti u L.A., ali izgleda da za time neće biti potrebe. 'Na prvu nisam htjela reći ni svojim prijateljima da smo prekinuli, jer sam bila uvjerena da smo samo naišli na zid, kojeg ćemo premostiti', ispričala je slomljena 26-godišnjakinja, s kojom se nije složio njezin četiri godine mlađi partner.

Povezane vijesti

U nastavku je otkrila kako ona ni u jednom trenutku nije pomišljala na prekid, unatoč malim svađama koje su imali. 'Vidim da je on spreman krenuti dalje, a to moram učiniti i ja', iskrena je bila. 

Podsjetimo, tijekom online intervjua prije mjesec dana na Zoomu gdje su se svi natjecatelji okupili, par je razgovarao o svojoj vezi, a otkrio je i kako stvari idu jako dobro. Nakon što oh je voditeljica pitala, kad im već ide tako dobro, razmišljaju li o zarukama, Harry je bez puno razmišljanja kleknuo pred računalo i 'iz vedra neba' pitao Francescu da se uda za njega. 'Želim ti reći kako si mi promijenila život iz temelja. Obožavam te i želim provesti ostatak života s tobom. Želiš li ovo? Želiš li se udati za mene', upitao je svoju djevojku koja je odmah pristala. 

Najčitanije

Najnovije

loader