U kolovozu prošle godine, strani mediji su otkrili da se simpatična 46-godišnja komičarka i glumica Kristen Wiig zaručila i da je spremna stati pred oltar. Sada, kako ekskluzivno pokazuju fotografije, ranije ove godine je sa zaručnikom Avijem Rothmanom dočekala blizance, koji su stigli uz pomoć surogat majke. 

BEBE STIGLE RANIJE OVE GODINE U 47. dočekala blizance
Profimedia 

Naime, par je 'uhvaćen' u šetnji s bebicama i psićem. Iako je pokušala sakriti lice velikim šeširom, fotografi su uspjeli potvrditi da je riječ o Kristen i njezinom zaručniku. 

Inače, prije nego li su izašle spomenute fotografije, mnogi su vjerovali da je nedavno svojom izjavom dala naslutiti da uživa u majčinstvu. 'Ne znam jesam li istinski cijenila svoju mamu u prvih 45 godina svog života', rekla je tijekom svog uvodnog monologa povodom Majčinog dana. 'Ove godine posebno sam zahvalna na njezinim savjetima i ljubavi. Tako sam zahvalna na svim stvarima koje me naučila, poput priprema da i sama budem mama', rekla je tada, što je zaintrigiralo mnoge. U nastavku je otkrila da ju je majka naučila sve o dojenju. 

BEBE STIGLE RANIJE OVE GODINE U 47. dočekala blizance
Profimedia 

Podsjetimo, prošlog ljeta zvijezda filma 'Djeveruše', zaručila se za dugogodišnjeg dečka, glumca Avija, a par je vijest o zarukama držao u tajnosti nekoliko mjeseci. Par, koji je zajedno više od tri godine, vezu je na početku držao u tajnosti sve dok 2016. godine nisu uhvaćeni u zajedničkom druženju na Havajima kada je potvrđeno kako su 'već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi'. Izgleda da su i ovu vijest htjeli držati u tajnosti, što im je kao do sada, uspjelo nekoliko mjeseci.