Budno oko paparazza jedva je čekalo uhvatiti prve trenutke slovačke tenisačice Dominike Cibulkove, koja je prije nekoliko dana rodila svog prvog sina. Putem Instagrama je otkrila da su ona i suprug Michal Navara dječaku dali ime Jakub, a sada je s velikim osmijehom pozirala fotografima nakon što je izašla iz rodilišta. 

Isplivale prve fotografije tenisačice nakon rođenja sina
Profimedia 

Ovaj par i njihov nasljednik napustili su privatnu bolnicu u Beču, gdje se Dominika porodila, a paparazzi su zabilježili prve trenutke ove malene obitelji. Dok je Michal bio zadužen za spremanje stvari u automobil, ova je 31-godišnjakinja pozirala s velikim osmijehom na licu. Iz bolnice je izašla u ležernom izdanju - nosila je svilenu haljinu ružičaste boje, kojoj je dodala traper jaknu. Veliki bijeli plišani medvjed im se također pridružio. 

Isplivale prve fotografije tenisačice nakon rođenja sina
Profimedia 

Inače, prve trenutke je i sama zabilježila pa ih objavila na Instagramu. 'Za sada, riječi nisu potrebne', napisala je novopečena mama, koja je zaljubljenim pogledom gledala sina u kolijevci. I sama svjesna da joj se cijeli svijet promijenio, Dominika je prema svemu sudeći presretna i uzbuđena što će od sada uživati uz još jednog dječaka. Dominika i Michal su u braku od 2016. godine, a maleni Jakub samo je potvrda ogromne ljubavi.