Početkom rujna prošle godine, bivšoj srpskoj tenisačici Ani Ivanović i nogometašu Bastianu Schweinsteigeru stigao je drugi sin Leon. Iako je već mjesec dana nakon porođaja izgledala besprijekorno, Anina linija i dalje privlači pažnju, kad god je uhvate paparazzi. Ovog puta se govori o fotografijama iz Mallorce, gdje sa suprugom, djecom i obitelji uživa na luksuznoj jahti. Zahvaljujući kupaćem kostimu, ova je 32-godišnja pokazala isklesani trbuh i vitke noge.

KAO DA NIKADA NIJE RODILA Ana Ivanović pokazala isklesano tijelo
Profimedia 

Dok je mnogi već neko vrijeme hvale, nekima je Ana premršava. 'Jako si mršava', 'ne izgledaš zdravo' i 'ženo, kako si tako tanka?', pisali su joj svojevremeno, no Ana na njih, kao i inače, nije reagirala. Koliko uživau društvu svojih najmilijih potvrđuje veliki osmijeh na licu. Majčinstvo i odmor od svakodnevnih obaveza dobro joj stoji. 

Podsjetimo, i 2018. godine, samo sedam mjeseci nakon što je rodila prvog sinčića Luku, ispod nekolicine njezinih fotografija, objavljenih na Instagramu, oglasili su se zabrinuti pratitelji, a neki su čak počeli sumnjati kako bivša tenisačica boluje od poremećaja u prehrani. 'Lijepo, ali ide ka manekenski previše mršavom... Ljepše ti stoji ona zdravo sportska linija. Bulimija je za one koji se nikada nisu bavili sportom, a ti si ipak prevelika šampionka da bi otišla u drugu krajnost zbog manekenske linije', napisao joj je jedan pratitelj. Unatoč takvim komentarima, Ana uživa u svojoj sportskoj liniji, koju održava još od teniske karijere. 

KAO DA NIKADA NIJE RODILA Ana Ivanović pokazala isklesano tijelo
Profimedia