Glumica Jessie Cave, najpoznatija po ulozi Lavender Brown u Harryju Potteru, ima sretne vijesti. Naime, na Instagramu je obznanila da je ponovno trudna. Iako je s bivšim partnerom Alfiejem Brownom prekinula nakon rođenja njihove sada već trogodišnje kćerkice Margot, Jessie je priznala kako se vratila Alfieju, s kojim sada čeka njihovo treće dijete. Uz Margot, par ima petogodišnjeg sina Donnija. 

'Ups, opet sam to učinila', napisala je ispod fotografije na kojoj pokazuje trudnički trbuščić. O veseloj vijesti oglasio se i Alfie, koji je na humorističan način otkrio da stiže treća beba. 'Jako sam sretan što mogu najaviti svoju nadolazeću vazektomiju', našalio se uz fotografiju ultrazvuka.

Ubrzo nakon objave, prijatelji i kolege su čestitali paru. Inače, Alfie i Jessie su nakon nekog vremena pauze, početkom ove godine obnovili svoju ljubav. Prekinuli su kada je malena Margot imala 10 mjeseci. Prvo dijete im se, kako je ispričala jednom prilikom, dogodilo nakon prvog spoja. Tri mjeseca nakon toga, Jessie je partneru otkrila da je trudna i tada su ponovno počeli izlaziti.