Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ella javno prozvala Danijelu: 'Zar te ništa nisam naučila?'

Autor I.G.
Autor I.G.

Nije mogla prešutjeti

Izvor: Instagram

Da s mamom Danijelom njeguje otvoren i prijateljski odnos, jedna od najpopularnijih domaćih blogerica i Influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik pokazala je u već nekoliko navrata do sada. Dvojac mama i kći tako si nerijetko putem društvenih mreža ostavlja poruke, a ona posljednja koju je Ella uputila 53-godišnjakinji nasmijala je brojne pratitelje.


Naime, Danijela je s obožavateljima na svom Instagram profilu podijelila snimku na kojoj održava liniju trčeći po kiši, međutim, pažnju s 53-godišnjakinje skrenula je njezina 29-godišnja kći koja je u objavi ipak vidjela nešto sporno. 'Ali kut snimanja, mama, zar te nisam ništa naučila', upitala je Ella Danijelu i nasmijala brojne pratitelje.

Ella Dvornik, Danijela Dvornik Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Na komentar, koji je u kratkom vremenu skupio mnoštvo lajkova, osvrnula se i prozvana Danijela. 'Tko će na to još misliti', odgovorila je kćerki blogerica i izazvala dodatne simpatije među pratiteljima. Inače, prije nego što je otišla na Brač gdje se trenutno odmara, Danijela je vrijeme provodila u Zagrebu gdje je pomagala Elli s brigom oko djevojčica, dvoipolgodišnje Balie Dee i četveromjesečne Lumi Wren koje je 29-godišnjakinja dobila u braku sa suprugom Charlesom Pearceom.

Izbor Urednika

Royals