Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLOMILO JU Suri Cruise u suzama zbog očevih riječi

Ovo nije očekivala

 Izvor: Profimedia

Odnos 57-godišnjeg glumca Toma Cruisea s bivšom suprugom, 41-godišnjom Katie Holmes, ali i njihovom zajedničkom kćeri, 14-godišnjom Suri, već godinama ne prestaje puniti medijske stupce. Jedan od najpoznatijih pripadnika Scijentološke crkve, nakon razvoda s Katie, godinama nije želio Suri ni čuti ni vidjeti, a sada, pišu svjetski mediji, radi na poboljšanju odnosa s kćerkom. Međutim, Suri je nedavno našla pisma i poruke koje je njen slavni otac slao njezinoj mami, i to ju je potpuno shrvalo, piše magazin New Weekly.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Katie je planirala pokazati neka od tih pisama, ali samo ona odabrana. Nije bila spremna na brojna pitanja

 Prema pisanju spomenutog medija, nakon razvoda, odvjetnik je savjetovao Katie da sačuva Tomova pisma jer bi joj jednog dana mogla zatrebati. To je i učinila, a sve je planirala jednog dana pokazati Suri, no nije očekivala da će ih djevojčica slučajno naći. Na njih je naišla u kući majčinih roditelja u Ohiju, i to u 'Tomovoj vremenskoj kapsuli', gdje ih je Katie spremila 'na sigurno'. 'Bio je to gorko-slatki trenutak za obje. Katie je planirala pokazati neka od tih pisama, ali samo ona odabrana. Nije bila spremna na brojna pitanja', otkrio je izvor pa nastavio: 'Spremila je sve, čak i lijepe stvari poput ljubavnih pisama jer su ona bila dokaz kako se za Toma udala iz ljubavi. Sve je tamo - SMS poruke, e-mailovi, pa čak i post-it poruke koje je Tom ostavljao na hladnjaku'.

 Izvor: Profimedia

To je delikatna situacija s kojom se Katie do sada jako dobro nosila, ali ovaj je događaj 'probudio duhove

Nakon što je pročitala poruke, tvrdi izvor, Suri je bila u suzama. Shvatila je da je njezin otac strastveno volio njezinu majku, bez obzira na to što nisu uspjeli. 'Kad je pročitala pisma, nezamislivo joj je da brak njezinih roditelja nije uspio. To je obnovilo njezin interes za oca. Želi znati više o Tomu, što teško pada Katie. Tom zna da nakon razvoda ima pristup Suri, ali ne može uvijek biti tamo. To je delikatna situacija s kojom se Katie do sada jako dobro nosila, ali ovaj je događaj 'probudio duhove'', otkriva izvor.

Inače, svjetski mediji nedavno su se raspisali o tome kako bi Suri ljeto trebala provesti s ocem u scijentološkoj zajednici. 'Tom i Suri jako puno razgovaraju i on je uvijek vjerovao da će u jednom trenutku dobiti priliku da se i uživo bolje upoznaju. Oduševljen je što je to konačno dočekao', ispričao je tada neimenovani izvor za spomenuti medij.

Magazin

Royals