Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirna Zidarić pozitivna na koronavirus: 'Ni slutila nisam'

Loše vijesti

 Izvor: Instagram

Nakon što su se s HRT-a proširile informacije kako je tamošnja dugogodišnja voditeljica i sportska novinarka, 50-godišnja Mirna Zidarić, zaražena koronavirusom, kontaktirali smo Mirnu koja nam tada vijest nije željela potvrditi, ali niju ju ni demantirala. Međutim, sada se oglasila na svojim društvenim mrežama, gdje je potvrdila kako je zaražena Covidom 19.

'Dragi prijatelji, članovi ove male Instagram družine, kolege novinari... Uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti - ovim vas putem želim izvjestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na Covid-19 bio je pozitivan.

'Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo

  Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim lječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje', otkrila je Mirna. 'Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno. Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom.Kada sam u ranijim objavama znala koristiti ‘hešteg’ budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena', poručila je voditeljica.

Povezane vijesti

Inače, Mirna je tek jedna od nekoliko zaraženih sudionika teniskog turnira Adria Tour, koji se za vikend održavao u Zadru. Jedan od tenisača kojeg je intervjuirala bio je i Borna Ćorić, koji je jučer potvrdio da je zaražen Covidom 19. Osim toga, zaraženi su i teniski as Novak Đoković, ali i njegova supruga Jelena, kao i Bugarin Grigor Dimitrov te srpski tenisač Viktor Troicki, ali i njegova trudna supruga Aleksandra. Upravo je Dimitrov prvi igrač za kojeg je potvrđeno da je pozitivan na koronavirus. Nakon što je utvrđeno da je zaražen, turnir je prekinut.

Magazin

Royals