Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivša kandidatkinja Gospodina savršenog otkrila da ju je dečko zlostavljao

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Živjela je u automobilu

Izvor: Instagram

Američka reality zvijezda, najpoznatija kao jedna od kandidatkinja tamošnjeg showa 'Gospodin savršeni', 39-godišnja Clare Crawley, odlučila je otvoriti dušu o ljubavnom životu prije showa pa je u potkastu 'Bachelor Happy Hour' progovorila o zlostavljanju koje je pretrpjela u prošloj vezi, a otkrila je i kako je jedno vrijeme bila - beskućnica.


O svemu kroz što je prošla, tvrdi, tek je nedavno otvoreno progovorila i prijateljima, i to jer, kaže, želi da muškarac njezinog života vidi najgore u njoj. 'Želim da čovjek mojih snova vidi najgore u meni, upozna najgore u meni. Ne tražim da ima suosjećanja ili tako nešto, ali želim da vidi da nisam uvijek jaka, neovisna i snažna', otkrila je Clare. 'Bila sam u izrazito nasilnoj vezi. Prošla sam kroz mnogo toga i želim da moj muškarac zna sve teške, ali i sramotne borbe koje sam vodila kako bi mogao cijeniti ženu kakva sam danas. Želim da me muškarac voli zbog toga, a ne samo šminke i kose. Svatko te može voljeti kada je zabavno, kada se smiješ', smatra ova Amerikanka.

'Jedno sam vrijeme živjela u automobilu tri mjeseca i jedva sam krpala kraj s krajem radeći kao asistentica u frizerskom salonu. Dečko me zlostavljao, preminuo mi je otac i dotakla sam dno.

Dečko me zlostavljao, preminuo mi je otac i dotakla sam dno

 Međutim, jednom kada počneš vjerovati u sebe, sve je lakše. Zatim samo jednog dana pogledaš iza sebe i vidiš kako si daleko stigao. Želim nekoga tko će me voljeti zbog svega što sam prošla. To je nešto što sam skrivala godinama. Sada se toga više ne sramim, smatram to svojom supermoći', zaključuje Clare.

Najčitanije

Najnovije

loader