Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Drama u domu Lepe Brene: 'Rekla mu je da se okrene i ode'

Što je razljutilo pjevačicu?

Izvor: Instagram

Mislili smo da je kraj, a onda se koronavirus ponovno vratio. Međutim, situacija je još gora u susjednoj Srbiji, stoga ne čudi da se sve veći broj ljudi ponovno pridržava propisanih mjera, a oprez je sada veći no ikada. Ipak, regionalna folk diva, 59-godišnja Lepa Brena iznenadila je sve kada je, opreza radi, iz kuće izbacila svog prijatelja i kolegu, 65-godišnjeg Sašu Popovića, piše Telegraf.

Povezane vijesti

Brena, naime, jaku pazi kako na svoju, tako i na sigurnost svoje obitelji, a Saša je, prenosi isti medij, bio u kontaktu sa srpskim skladateljem Žikom Jakšićem koji je pozitivan na koronavirus. Zbog toga je prijatelja izbacila iz kuće, a pri tome je, navodno, bila jako neugodna.

'Brena je veliki domaćin i ako netko voli društvo, to je ona. Međutim, kada je saznala da je Saš bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem, koji je zaražen koronavirusom, odmah mu je rekla da se okrene i ode', za spomenuti je medij otkrio neimenovani izvor. 

'Saša je bio začuđen jer nije mogao niti zamisliti da će to doživjeti upravo od Brene, s kojom surađuje desetljećima. Ona mu je odmah objasnila da se ne želi 'igrati' sa zdravljem te da se mogu vidjeti tek za dva tjedna ili kada se bude testirao i pokazao da je negativan. Iako mu nije bilo svejedno, Saša se okrenuo i otišao. 

Iako mu nije bilo svejedno, Saša se okrenuo i otišao

  Sigurno je u tom trenutku bio ljut, ali je poslije shvatio da to nije ništa osobno te da je sasvim normalno da Brena na sve načine pokušava zaštiti obitelj i sebe od koronavirusa', zaključuje izvor. 

Najčitanije

Najnovije

loader