Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bosanski glumac o grafitu o Đokoviću: 'Dajemo pažnju narkomanu i kretenu'

Autor A.S.
Autor A.S.

Ljutit je

Izvor: Story

Nakon što je u Splitu osvanuo grafit upućen Novaku Đokoviću, reakcije diljem Hrvatske, ali i šire ne prestaju pristizati. Morbidan grafit prema vladajućima u Hrvatskoj čisti je 'govor mržnje', a s time se slaže i bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović koji autora grafita nije štedio. Osim toga, naglasio je kako se ne bi smjelo donositi sudove na temelju istupa pojedinca.

Povezane vijesti

'Gledam i čitam ovaj idiotski grafit upućen Đokoviću s nekog splitskog zida. Pa je**te zar mi stvarno moramo davati regionalnu pažnju nekom narkomančini, kretenu i nerealiziranoj budali koja treba sad biti paradigma cijelog jednog grada kakav je divni i fenomenalni Split', napisao je glumac na Twitteru.

Nakon što se na Adria Touru proširio koronavirus i nakon što je Novak Đoković objavio da je i on pozitivan, na društvenim mrežama počele su se objavljivati brojne uvrede i karikature na njegov račun, a sve je kulminiralo gnjusnim grafitom koji je jutros osvanuo u splitskoj Sinjskoj ulici. Grafit koji želi slavnom tenisaču smrt vrlo je brzo uklonjen.

Najčitanije

Najnovije

loader