Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjevač pokrenuo 'bojkot' Dore: 'Neka se prijavi samo Kedžo'

I drugi su stali u Kedžinu obranu nakon oduke da neće predstavljati Hrvatsku na Eurosongu

 Izvor: Instagram

Nakon što je HRT odlučio da 33-godišnji pjevač Damir Kedžo s pjesmom 'Divlji vjetre' neće predstavljati Hrvatsku iduće godine na Euroviziji u Rotterdamu, podršku su mu pružili brojni kolege. Jedan od njih je i 41-godišnji tenor Max Hozić, koji je na društvenim mrežama izrazio nezadovoljstvo odlukom s Prisavlja da Damir neće predstavljati Hrvatsku osim ako ponovno ne pobijedi na festivalu Dora iduće godine.

 Izvor: Instagram screenshot

'Pozivam sve pjevače da se ne prijave na Doru. Neka se samo Kedžo prijavi. Fer je fer', napisao je, a njegovu objavu podijelili su i drugi glazbenici, poput 36-godišnje pjevačice Alex Ognjena koja je na Instagram storyju napisala: 'Max Hozić započeo je inicijativu podrške Damiru Kedži kojoj se pridružujem. Pozivam kolege da postupe jednako'.

Povezane vijesti

Podsjetimo, HRT je nakon svoje odluke zvao Kedžu i njegov tim na sastanak na koji se, kako kažu s HRT-a, pjevač nije odazvao, a potom su ga e-mailom obavijestili o odluci. Razočarani Damir nakon toga se dostojanstveno oglasio na svom Instagram profilu.


'Cijelo ovo DORA 2020. iskustvo je bilo puni krug. Od sreće do tuge, od pobjede do otkazivanja Eurovisona zbog Covida 19, pa do otkazivanja mene kao izravnog predstavnika za Rotterdam 2021. Hvala svima na podršci i potpori sada kada znamo da je HRT odlučio da ima novo natjecanje i da nas u Rotterdamu 2021. izravno ne predstavljam ja. Nije jednostavan ovaj roller coaster emocija i promjena izdržati, zato hvala još jednom svima i jedva čekam s vama prolaziti sve ono što će nam donijeti budućnost. Računajte na mene i najbolju moguću glazbu i emocije koje ću vam donijeti, a ja računam na vas. Ništa mi drugo ne treba. Volim vas ljudi', napisao je.


Magazin

Royals