Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jole i obitelj nedjelju proveli u slavljeničkom duhu

Poseban dan

  Izvor: Jadran Babić

Joško Čagalj Jole ponovno slavi. Naime, u njegovom je domu i ovog vikenda sve bilo okrenuto slavlju, s obzirom na to da je njegov sedmomjesečni sin Ivan Luka dočekao i svoje krštenje. Ovoj su se obitelji pridružili brojni prijatelji, a među njima je bila i naša najuspješnija atletičarka, Sandra Perković koja je i otkrila ove vijesti. Naime, na Instagramu je objavila fotografiju s dječakom i njegovom mamom Anom.

 sandra perković i ana čagalj Izvor: Instagram

Spomenuta fotografija je pokazala i uređenje njihovog doma. Njihov su prostor krasili veliki baloni, u svijetlo plavim i zlatnim tonovima. Upravo je tako bila ukrašena i torta, na kojoj je stajao znak 'sretno krštenje'. Da je ovo bio svečan dan za sve uzvanike, potvrdile su i odjevne kombinacije dama na fotografiji. Ana Čagalj je tako blistala u bijeloj kratkoj haljini, koja joj je naglasila vitke i duge noge. Haljinu iste boje, ali drugačijeg kroja odabrala je i Sandra, koja svaki put oduševi figurom. Iako na fotografiji nema dječakovog tate i sestrica, vjerujemo da su svi uživali u ovom posebnom danu.

Povezane vijesti

Inače, Ivan Luka je krajem svibnja sa svojom obitelji proslavio pola godine. 'Moj mali Pinčo slavi pola godine', napisao je tada Jole uz zajedničku fotografiju. Uz dječaka, Jole je otac triju djevojčica, 13-godišnje Ive, desetogodišnje Eme i sedmogodišnje Tije. Kako je i ranije istaknuo za Story.hr., najbitnije mu je zdravlje cijele obitelji. 'Najvažnije mi je da je moja obitelj zdrava i na okupu', rekao je tada presretni Jole.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image