Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htjela se ubiti nakon prekida s dečkom s kojim danas čeka dijete

Priznala

 Izvor: Story

Trudna američka pjevačica Katy Perry priznala je kako se 'slomila' kad je prije tri godine prekinula vezu s glumcem Orlandom Bloomom, koji joj je danas zaručnik s kojim očekuje dijete u srpnju, piše The Sun. Prekid je 35-godišnjakinju ostavio bez sve nade, otkrila je, i sa snažnom boli u srcu, zbog čega borila s mislima da si oduzme život. Suicidalni poriv pojačao je i neuspjeh njezinog albuma 'Witness' koji je izdala te godine, kada se usporedi s velikim uspjehom njezinog albuma 'Prism', koji je izdala 2013. Ono što ju je spasilo od tragičnog čina bila je, kazala je, zahvalnost. 

 Izvor: Profimedia

 'Karijera mi je išla uzlaznom putanjom, sve do jednog trena kad se dogodio mali pomak i pad, iz vanjske perspektive. Ali za mene je to bio golemi pad. Toliko sam sebe dala u pjesmu i karijeru, i onda još prekinem s dečkom, doslovno sam pukla na pola', priznala je Katy koja se veseli dolasku malene djevojčice koju nosi u trbuhu, iako je još prije priznala kako se prije nego je ostala trudna, borila s depresijom dvije godine koje su joj bile posebno teške,  2017. i 2018. 

Povezane vijesti

'Postala sam depresivna i nisam željela izaći iz kreveta. U prošlosti sam znala prevladati takve trenutke, ali tada sam se zaista stropoštala niz previše stepenica. Morala sam krenuti na putovanje prema ozdravljenju psihe', rekla je u razgovoru za Vogue India.

 Podsjetimo, Katy će sa 43-godišnjim Orlandom Bloomom ovo biti prvo dijete, dok glumac iz prijašnjeg braka s modelom Mirandom Kerr ima devetogodišnjeg sina Flynna. Namjeravali su se vjenčati u Japanu već u travnju ove godine, ali su odustali zbog pandemije i čekaju prvu priliku da to naprave čim se epidemiološko stanje popravi.

Magazin

Royals