Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kandidatkinja Gospodina savršenog otkrila da joj se raspadaju umjetne grudi

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Mora na hitnu operaciju

Izvor: Instagram

Sarah Mae Amey, australska reality zvijezda i bivša sudionica tamošnjeg 'Gospodina savršenog', prije devet godina poželjela je veće grudi, zbog čega je otišla 'pod nož'. Implatante je ugradila na Tajlandu, gdje je to znatno jeftinije. Međutim, to je požalila kada joj se lijeva dojka počela raspadati, zbog čega mora na operaciju, a o svemu je otvoreno progovorila na društvenim mrežama.

'Osjećam da bih trebala podijeliti svoju priču jer smatram da bi mogla pomoći drugim ženama', svoju je ispovijest započela ova 29-godišnjakinja. Nakon što je duže vremena osjećala jaku bol u lijevoj dojci, zatražila je, kaže, liječničku pomoć te je poslana na ultrazvuk. 'Na lijevoj mi se dojci pojavila velika ruptura koja se povezala s tkivom, raspada se. Prije devet, deset godina ugradila sam implantante, i to na Tajlandu. Morat ću to ići ukloniti što prije, opasno je', priznala je reality zvijezda i dodala kako je dugo ignorirala simptome, zbog čega je njezina situacija sada jako opasna te čeka na operaciju. Međutim, dvoumi se hoće li nakon uklanjanja oštećenog umetka ponovno ugraditi implantante. 'Ako ne stavim implantante, ostat će mi puno viška tkiva... A zapravo to ne želim učiniti', rekla je.

Situacija koju nije očekivala potaknula ju je, kaže, da pratiteljice upozori da ne odlaze na plastične operacije u prekomorske zemlje gdje su one jeftinije. 'Ne 'radite' grudi na Tajlandu! Kada sam bila mlada i naivna, mislila sam da je to odlična ideja. Cure, ako imate implantante, pogotovo ako ste ih stavljale na Tajlandu, idite na ultrazvuk!', zaključuje Sarah.

Najčitanije

Najnovije

loader