Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Prekinuli Jelena Veljača i direktor prodaje na RTL-u

Autori Nikolina Kunić Maja Šitum
Autori Nikolina Kunić Maja Šitum

Iako su scenaristkinja, glumica i aktivistkinja Jelena Veljača i direktor prodaje na RTL-u Ivan Gale još u ožujku prekinuli vezu, Jelena je s kćeri nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka

Izvor: arhiva Storyja

Kako ćemo voljeti u novom svijetu, zapitala se Jelena Veljača sredinom ožujka u tekstu objavljenom u jednim dnevnim novinama, u kojem se osvrnula na ljubavne odnose u vrijeme izolacije prouzročene pandemijom koronavirusa.
“Hoće li strah od potpuno nepoznatog učvrstiti brakove ili će nas dugotrajni boravak u istom prostoru, pak, razdvojiti? Hoćemo li si moći priznati s kime želimo, a s kime ne želimo biti, nakon tog nevjerojatno bizarnog testa koji podsjeća na najpoznatiji televizijski reality show svih vremena? Biti kod kuće sa svojom obitelji - zvuči gotovo nevjerojatno da će to za neke ljubavi biti najveći test - mislim pritom i na zakonite i na one zbog kojih se neki od nas skrivaju po kupaonicama tipkajući ‘samo da ovo prođe’. Hoće li nas karantena povezati na način o kojem nismo mogli sanjati ili će samo stvoriti iluziju ljubavi u doba kolere”, nastojala je odgonetnuti.

Odgovor je čini se, barem u svom slučaju, već znala. Kako ekskluzivno doznajemo, u tom je razdoblju, odnosno u ožujku, završila njezina veza s direktorom prodaje na RTL-u Ivanom Galeom. S obzirom na to da do zaključenja broja nismo uspjeli doći do Jelene, nije poznato jesu li baš virus i izolacija krivi za prekid veze. No kako ovo nije prvi put da su se odlučili razići, razlozi su zasigurno mnogo kompleksniji. Jelena je svojedobno isticala kako ne pristaje na polovične odnose te da vjeruje u ljubav do kraja, bez zadrške. Ako toga nema, teško da će ostati u vezi ili braku.

Jelena Veljača Izvor: arhiva Storyja

Želim vječno biti zaljubljena, ushićena, impresionirana tom nekom osobom kraj sebe. Iznimno sam konzervativna kad je o ljubavi riječ

 - U ljubavi me ne zanima ništa prosječno, ništa racionalno. Želim vječno biti zaljubljena, ushićena, impresionirana tom nekom osobom kraj sebe. Iznimno sam konzervativna kad je o ljubavi riječ - poručila je jednom prilikom ova uspješna aktivistkinja, spisateljica, producentica i glumica. Od osoba bliskih bivšem paru koji je vezu započeo krajem 2018. doznajemo kako su ipak ostali u jako dobrim odnosima. Navodno je Jelena čak s četverogodišnjom kćeri Lenom, koju je dobila u braku s glumcem Draženom Čučekom, nakon što je potres oštetio njezin zagrebački stan, osim kod prijateljice Ive Radić, neko vrijeme boravila i u Ivanovu stanu. Da su jedno drugome podrška neovisno o ljubavnom statusu, dokazali su i u ožujku prošle godine kada je Ivan, unatoč kraćem prekidu koji su tada proživljavali, bio na prosvjedu protiv obiteljskog i nasilja nad ženama koji je organizirala inicijativa #spasime, a koju je pokrenula upravo Jelena.
- Mislim da na prste jedne ruke mogu nabrojiti ljude koji su mi bila veća potpora od njega i kad je riječ o inicijativi, i o fondu, i o mnogočemu drugom, privatnom, u mom životu - rekla nam je tada 39-godišnja Zagrepčanka, izrazito aktivna u zalaganju za borbu protiv nasilja nad ženama.
A osim što je posljednjih godina energiju usmjerila na goruća društvena pitanja, Jelena je i podjednako posvećena majka koja uživa sa svojom jedinicom.

Najčitanije

Najnovije

loader