Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kraljica slučajno otkrila tajnu o princu Georgeu i princezi Charlotte

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Neobičan odnos

Izvor: Profimedia

Najstariji sin princa Williama i Kate Midlleton, šestogodišnji princ George, poseban je ne samo po tome što je 'plave krvi' i što će jednog dana postati kralj nakon princa Charlesa i princa Williama, već i po neobičnom odnosu kojeg ima s mlađom sestrom, petogodišnjom princezom Charlotte. Začuđujuću istinu o svojim unucima otkrila je ni više ni manje nego njihova baka, 94-godišnja kraljica Elizabeta, piše express.co.uk.

Princ George Izvor: Profimedia

Kate je rekla da Charlotte raste jako brzo. I da je ona glavna među braćom

 Naime, tek sad se saznalo što je kraljica otkrila još prije dvije godine, kad je poklonila Bibliju sa svojim potpisom djevojčici koja je osvojila prvo mjesto na školskom projektu iz vjeronauka. Upitala je djevojčicu pazi li na svoju mlađu sestru, a ona joj je odgovorila da mlađa sestra više pazi na nju. 'Pa tako je i s Georgeom i Charlotte', komentirala je kraljica jer je uobičajeno da stariji brat pazi na mlađu braću i sestre. To je potvrdila i sama Kate Middleton koja je 2017. govorila o Charlotteinom samopouzdanju na jednom događanju, a sudionica Samantha Burge kasnije je prepričala što je čula: 'Kate je rekla da Charlotte raste jako brzo. I da je ona glavna među braćom'. 

Povezane vijesti

Princ George Izvor: Profimedia

 Podsjetimo, Kate je nedavno otkrila još jedan nepoznati detalj o princu Georgeu. Dok je sa suprugom preko Zooma igrala Bingo s britanskim građanima i dok je izvlačila broj 55, vojvotkinja od Cambridgea je rekla da bi se Georgeu sviđao ovaj broj jer je 'sav u paucima i zmijama', referirajući se na to kako se taj broj u engleskom rimuje s rečenicom 'zmija je živa'. Tada je postalo jasnije zašto je George bacio oko na Charlotteinu školsku zadaću. 'George se zna jako uznemiriti jer želi napraviti sve Charlotteine projekte i zadaće za školu. Izrađivati 'pauk-sendviče' puno mu je zabavnije nego pisati sastavak iz engleskog', otkrila je Kate u drugom razgovoru kojeg je vodila preko Zooma tijekom karantene.

loader